Máte-li rádi ostrou a zároveň jemnou a lahodnou chuť, vyzkoušejte ovocné destiláty. Ovocné destiláty Vás příjemně zahřejí a zpříjemní Vám chvíle s rodinou či přáteli. Ovocné destiláty jsou vedle vína typickým alkoholickým nápojem a mají charakteristickou chuť i vůni. Výroba ovocných destilátů je složitý a dlouhý proces, ovšem výsledný produkt je ohromující. Vyzkoušejte některý z ovocných destilátů, ať už slivovici nebo pálenky máslové hrušky odrůdy Williams, také Vy. Spokojenost je zaručena !
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Malin byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Žufánek Medový je specialita vyrobená podle původního rodinného receptu. Vzhledem ke kolísavému sběru včelího propolisu a mateří kašičky, ze kterých se tento likér vyrábí, je jeho produkce velmi omezená a na trhu je dostupných vždy pouze pár lahví.
Zlatá podoba slivovice, která díky dlouhému zrání v dubu získala ke svým vlastnostem i jedinečný koňakový tón. Tuto slivovici vyrábí rodina Žufánků, kteří se snaží o co nejlepší a nejkvalitnější pálenky.
Slivovice Žufánek se vyrábí pouze ze zralých a kvalitních švestek pocházejících z jejich vlastních sadů v CHKO Bílé Karpaty. Proces pomalého a přirozeného kvašení se v lihovaru Žufánek nijak neurychluje, aby výsledkem byla jen ta nejlepší slivovice.
Baron Hildprandt Hruškovice je čtyřikrát destilovaná ovocná pálenka, která má díky unikátnímu postupu destilace výrazně čistší a jemnější chuť.
Jemný destilát z pečlivě vybraného, zcela zralého ovoce. Dlouhou dobu zraje v dřevěných sudech. Je vyroben podle tradičního domácího receptu a vyznačuje se harmonicky dokonalou chutí, které dominují maliny.
Slivovice Žufánek se vyrábí pouze ze zralých a kvalitních švestek pocházejících z jejich vlastních sadů v CHKO Bílé Karpaty. Proces pomalého a přirozeného kvašení se v lihovaru Žufánek nijak neurychluje, aby výsledkem byla jen ta nejlepší slivovice.
Horňácká jednodruhová slivovice z odrůdy Durancií rostoucích pouze na svazích kolem Kuželova a Malé Vrbky. Vyrobena tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru.
Mandlová višnička je sama o sobě vynikajícím aperitivem. V kombinaci s Fever-Tree Mediterranean tonikem si jednoduše připravíte osvěžující nízkoalkoholický drink.
Žufánek Jablkovica ze sudu zrála v dubových sudech 18. měsíců.
Žufánek Odnoska Likérů obsahuje Ořechovku, Kontušovku a Višňovku o objemu 0,1L.
Žufánek Meruňkovica se pálí z těch nejlepších meruněk s BIO certifikátem z Velkopavlovické oblasti. Trojnásobná destilace a nejlepší ovoce zaručuje jedinečný chuťový zážitek. Vůně vám bude připomínat meruňkovou marmeládu od babičky.
Osvědčený žaludeční likér, který od roku 2000 vyrábí manželé Žufánkovi se svými syny. Nápoj se získává louhováním nezralých vlašských ořechů a devíti bylin a koření ve velmi jemném lihu.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Hrušek byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Tradiční ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní slivovice z krásného Horňácka. Špičkové ovoce pro výrobu tohoto destilátu tvoří ze 70% Durancie a 30% švestek z horňáckých sadů. Tato kombinace se používá z důvodů nenapodobitelné a jedinečné vůni použitých švestek a...
Pálenka destilovaná z kvasu založeného pouze z odrůdy hrušek Williams. Díky ušlechtilému speciálnímu postupu kvašení a opatrné destilaci mistra destilatéra jsou do pálenky přeneseny typické, plně intenzivní tóny hrušky Williams s jemností.
Žufánek Hruškovice je jemný ovocný destilát, který se pálí z hrušek odrůdy Williams pocházejících výhradně z moravských sadů.
Žufánek Višňovka je přírodní, lahodný, nasládlý likér s 20% obsahem alkoholu. Ovocný charakter se získává louhováním černých višní ve velmi jemném lihu s přídavkem koření. Díky tomu chuťově přechází do portského buketu.
Výroba Slivovice značky Bartida probíhá v měděných destilačních zařízeních pana Arnolda Holsteina, díky kterým je výsledný destilát zárukou stabilní kvality. K velice jemné a čisté chuti slivovice přispívá také trojstupňová destilace.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Hrušek byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.