Kvalitní alkohol potěší nejen muže ale i ženy. Máme kvalitní vína, jemné rumy, likéry, kávu, čaje a nejlepší čokolády.
Espero Creole Elixir je vynikající směs různých dominikánských rumů zrajících metodou solera 7-12 let. Poté se v rumu macerují hrozinky a sladká šťáva se vmíchává zpátky do rumu, který získává charakteristickou jemnou sladkou chuť.
V tomto neobvyklém a výrazném likéru se pražená arašídová chuť snoubí s jemností smetany a vytváří nezapomenutelný zážitek z ochutnávky. Podávejte ledově vychlazený.
Tuba zachycuje bohatou a rozmanitou flóru, jež se rozkládá hluboko v džungli Sugarlandie - keře, byliny, stromy a kvetoucí rostliny, které zaznamenal a studoval botanik Fray Manuel Blanco ve své publikaci Flora de Filipinas. Podíl z prodeje této edice podpoří novou spolupráci značky Don Papa a...
Dopřejte si chvilku pohody se skvělým čokoládovým mlsáním v podobě tenkých a křupavých čokoládových chipsů, které potěší každého, kdo si rád zahřeší s kouskem výborné čokolády. Při výrobě byla použita kvalitní hořká belgická čokoláda s 51% obsahem kakaa.
Quinta do Infantado Porto (5 x 0,05 l) je mini ochutnávkovou sadou pro sběratele. Obsahuje pět různých druhů portských vín: Ruby, Dry, White, Tawny, Special Reserve a Reserve z malého portugalského vinařství s malosériovou produkcí.
Ron Abuelo Anejo 7 Añosje je rum destilovaný z ušlechtilé panenské třtiny. Ke své dokonalosti zraje pod tropickým sluncem ve speciálním výběru těch nejlepších sudů z bílého dubu.
Červený "Fire" gin z kolekce 5th Gin ztělesňuje ohnivý element a ve své chuti je obohacen o sladké jahody a maliny.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou...
Austrian Empire Solera Navy Rum 18 let je blend dominikánských rumů, které zrají 6-18 let systémem solera v dubových sudech a následně dozrávají v sudech po sherry. Rum je nasládlý, díky sherry krásně ovocný, s tóny čokolády a vanilky.
Meukow Vanilla vzniká smícháním Meukow VS koňaku a přírodních vanilkových příměsí. Při svém dlouhém zrání v dubových sudech získává zlatavou jantarovou barvu a jemnou chuť s tóny vanilky doprovázené oříšky a čokoládou.
Základem pro výrobu Meukow Xpresso Cognac Liqueur je Meukow VS koňak a pražená kávová zrna na espresso. Výsledkem je jemný, ale intenzivní Meukow Xpresso koňakový likér, který potěší svou vůní pražené kávy, tmavé čokolády a hořkých pomerančů.
Amarula Marula Wild Fruit Cream Liqueur je velmi oblíbený likér z Jihoafrické republiky. Vyrábí se ze sladkých žlutých plodů stromu Marula. Svoji krémovou texturu získává díky míchání se smetanou.
Vyvážené a elegantní. Vynikající na stole s širokou škálou dezertů. Nezapomeňte, pokud je to možné, snížit cukr v receptu, protože portské víno je již sladké! Teplota podávání 12ºC až 15ºC. Za ideálních sklepních podmínek, 70% vlhkosti a 12ºC až 14ºC a pro ty, kteří mají rádi vína zrající v...
Cubaney Elixir de Caramelo se dnes vyrábí v Dominikánské republice. Jedná se o směs vyzrálého rumu, do kterého je pro větší sladkost a aroma přidán karamel.
Cubical Premium London Dry Gin je velmi lahodný destilát, který svoji osobitost získává tím, že se po druhé výrobní fázi převáží do španělského vinařství Williams & Humbert, kde se ladí ke své finální dokonalosti přidáváním tajných přísad, mezi nimi např. vzácným citrusem Budhova ruka.
Belmont Estate Gold Coconut je intenzivně sladký rum s přídavkem přírodních kokosů. Jedinečný charakter rumu vytváří kokosový ořech, který se přimíchává přímo do destilátu a vytváří bohatou chuť, která navodí tu správnou tropickou náladu.
Skvěle se hodí jak na filtrovanou kávu, tak i na espresso se sladkým a plným tělem a příchutí pečených jablek, karamelu a sušenek. Pochází z farmy Gilberta Baraona, který stál v čele rodinného podniku s více než 130letou tradicí produkce výběrové kávy. Rodina Baraona sdružuje 5 farem v oblasti...