Tradičně upravená masa a paštiky. Inspirací byly původní recepty ze starých kuchařek, které se mírně pozměnili pro dnešní dobu. Ochutnejte je a užijte si nový rozměr chuti.
Paštika z divočáka a těch nejkvalitnějších surovin, provoněná divokým kořením a jalovcem. Dobře se roztírá.
Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky zvěřinových specialit.
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso během sezóny na jídelním stole relativně často. Pro svou chuť je ovšem velmi vyhledávané i dnes. Ve starých recepturách se často kombinovalo se sladkým vínem. Právě proto stvořila značka Via Delicia hrubě mletou paštiku s přídavkem portského vína, které...
Vepřovka jak má být! Ta od Via Delicia obsahuje 99 % kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové a soli tak akorát. Maso přirozeně pouští šťávu během sterilování, a proto nebyla do výrobku přidána žádná voda navíc. Neobsahuje ani lepek.
Lahůdková záležitost - pečený králík, trošku vepřového masa, čerstvá zelenina, sůl a koření. Paštika neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. K přípravě bylo použito čerstvé králičí maso z českých chovů.
Vychutnejte si poctivě připravované uzené vepřové maso. Neobsahuje žádné dusitanové soli a svou omamnou kouřovou vůni a chuť získalo díky uzení klasickým způsobem na bukovém dřevu.
Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. V každé skleničce je skutečně jeden celý tvarůžek, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť.
Daněk byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných honitbách. Má vynikající, chuťově výrazné maso podobné jelenímu. V této paštice se dančí maso lahodně doplňuje s divokým kořením, bylinkami a lesními houbami. Doporučujeme...
Játrová paštika v selském stylu – zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které se přidává pořádná porce cibulky restované na vepřovém sádle.
Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku.
Klasická úprava hovězího masa ozvláštněná chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je maso šťavnaté a příjemné aromatické chuti. Produkt neobsahuje lepek.
Vepřovka jak má být - obsahuje 99% kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidáváme žádnou vodu. Tento produkt neobsahuje lepek.
Kousky králíka a vepřového bůčku naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a s kořenovou zeleninou.
Dříve se husy a kachny chovaly snad u každé chalupy - kvůli masu, peří a sádlu. Z dobře vykrmených ptáků se pak získala také krásná světlá játra jemné chuti. U nás se na tuto delikátní pochoutku trochu zapomnělo, ale třeba ve Francii je to stále velice vyhledávaná a ceněná delikatesa. Játra jsou...