Šumivé víno se získává prvotním nebo druhotným alkoholovým kvašením hroznového moštu nebo vína. Pokud vína, pak jen v případě, že jde o víno z EU nebo dovezené víno ze třetích zemí uvedených na seznamu Evropských společenství. Při otevření nádoby se šumivé víno vyznačuje unikáním oxidu uhličitého vzniklého výhradně z kvašení. Přetlak způsobený oxidem uhličitým vykazuje v uzavřené nádobě při 20 °C nejméně 3 bary.
Bosca Raspberry Sparkletini by Verdi Sparkletini je elegantní, zcela přírodní nápoj vyrobený v Itálii. Jedná se o nádherně šumivé víno s lehkou a osvěžující chutí a mimořádným malinovým aroma.
Stopper zachovává čerstvost, svěžest a intenzivní perlení až po dobu tří dnů. Nemusíte dopíjet celou lahev, stačí si dát jednu skleničku, uzavřít lahev a víno uložit do lednice.
Luc Belaire Rare Rosé je růžové šumivé víno vyrobené z hroznů odrůd Syrah, Cinsault a Grenache, které byly vypěstované na vinicích proslulé francouzské vinařské oblasti Provence.