Obzvláštní Vaší tabuli.
Jemně krájené cibulové proužky dušené ve směsi červeného vína, jablečného octa a poctivého karamelu. Pikantnost jim dodává směs černého pepře a bylinek.
Dozlatova vyškvařené, příjemně křupavé a voňavé vepřové škvarky, které jsou namleté najemno a smíchané se sádlem, kořením a bylinkami.
Pstruh duhový, vylovený z vod pohoří Jeseníků. Čerstvý pstruh je nejprve uvařen v páře, následně je doplněn lžičkou přepuštěného másla s trochou koření. Tato delikatesa se dá konzumovat za studena s pečivem nebo ohřátá, s bramborovými přílohami, zeleninou apod.
Sojové výpečky ochucené kari kořením, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je k rýži, do tortill nebo na trendy poke bowl.
Sojové výpečky ochucené gyros kořením, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je s pita chlebem, do tortill nebo na trendy poke bowl.
Sojové výpečky ochucené paprikou, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je s bramboráky, na topinky nebo třeba do salátu.
Sojové výpečky ochucené restovanou cibulkou, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je jako českou klasiku se zelím a knedlíkem nebo jen tak na chleba k pivu.