Když se řekne Seychely, jen sotva někomu vytane na mysli rum. Destilerie Trois Freres byla založena v roce 2002 bratry Richardem a Bernardem D'Offray. Už nějaký čas se s rumem Takamaka bay snaží, aby souostroví proniklo i do podvědomí znalců rumu. Cukrová třtina roste na ostrově Mahé. Jde o zelenou odrůdu, jejíž mírně zelená šťáva označována jako "Vesou". Tvoří základ nezaměnitelného rumu Takamaka St. André Rhum Vesou. Na ostrově se pije převážně s třtinovou šťávou, která dokáže rozvinout jeho kvality. Vedle této speciality typu agricole rumu zahrnuje sortiment firmy i další různé druhy, které se destilují z melasy.
Takamaka Bay Dark je vlajkovou lodí seychelské rodiny Takamaka. Tento tmavý rumový destilát s příjemnou příchutí vanilky a karamelu si natolik podmanil obyvatele Seychel, že se stal nejoblíbenějším alkoholickým nápojem na celých ostrovech.
Takamaka Koko je exkluzivní seychelský kokosový rumový destilát, který strčí do kapsy i oblíbený likér Malibu. Vyznačuje se plnou kokosovou příchutí, která ovšem není příliš sladká.
Takamaka Blanc je srdcem seychelské palírny Trois Frères. Vyrábí se trojitou destilací šťávy získané přímo ze seychelské cukrové třtiny. Následně je smíchán s trochou místního kreolského rumu a zředěn horskou ostrovní vodou.
Rumový likér Takamaka Pineapple je dokonalou směsí bílého rumu z cukrové třtiny a sladkého ananasu. Obě ingredience společně ztělesňují mladého ducha Seychel a představují tradiční a oblíbené tropické chutě.
Pti Lakaz je poctivým důkazem toho, čeho lze dosáhnout při sudovém zrání v tropickém klimatu Seychel. Základem je Tradiční seychelský třtinový rum destilovaný na pot stillu a dozrávaný ve čtyřech různých sudech – včetně dvou po portském – Do výsledného blendu je přidán 8 let starý destilát z...
Základ tvoří tradiční seychelský třtinový rum, který zrál v nových sudech z novém francouzském dubu. Poté se mísí s tříletým ex-bourbon melasovým rumem a 8letým melasovým rumem z palírny Foursquare. Lahvováno na 45,1 %, bez cukru a barviv a jen velmi jemně filtrováno.
Zepis Kreol je odrazem naší kultury na Seychelách. Základ tvoří směs melasového rumu macerovaného v místně vypěstovaným přírodním kořením. Do finálního produktu je následně přidán 8 let starý rum Bajan Foursquare a nakonec vše ještě necháváme 60 dní odpočívat ve velmi starých ex-bourbonových sudech.
Plný a působivý rum, který si zachovává některé příjemné tóny esterových rumů. Rum je lehce kořenitý s prvky zrání po francouzském dubu, tóny vanilky. Bez cukru, filtrováno bez chlazení.