Cider není ani pivo, ani víno, ale mošt. Zkvašený jablečný mošt s různými stupni alkoholu. Vzniká jednoduchou fermentací jablečné šťávy, která se nechává zrát ve starých dubových sudech ve vhodné teplotě a pak se stáčí, čistí, pasterizuje a ředí na požadovaný obsah alkoholu. O nejdelší historii výroby se přou tradiční rivalové - Angličané a Francouzi, ale cider má velkou tradici i v severním Španělsku a německém Hessensku. V ČR je tradice cideru velmi krátká.
Magners Original je přírodní, jemně perlivý a chutný jablečný cider z Irska. Jedná se o zkvašený jablečný mošt. Magners je jednou z nejoblíbenějších značek cideru v Irsku.
Magners Original je přírodní, jemně perlivý a chutný jablečný nápoj z Irska. Jedná se o zkvašený jablečný mošt. Nejčastěji je k dostání právě v tzv. pintě (lahev o objemu 568 ml).
Magners Berry Cider je irský jemně perlivý jablečný cider s chutí lesního bobulovitého ovoce.