Anejo tequila je uložená nejméně jeden rok a nejvíce po tři roky v dubovém sudu po bourbonu. Chuť bourbonu se nesmí dostat do popředí a dominovat, ale pomoci dovytvořit dokonalý chuťový profil.
KAH Añejo Tequila byla navržena tak, aby uctívala tradici slavného mexického dne mrtvých. Každá láhev je originálním, ručně vyráběným uměleckým dílem. KAH Añejo zrála dva roky v amerických dubových sudech. Vyznačuje se špičkovou kvalitou a v chuti jsou po sudech cítit jemné tóny whisky.
Tequila 1800 Reserva Añejo překonává ostatní prémiové značky. Je vyrobena ze 100% modré agáve. Její vysokou kvalitu umocňuje i exkluzivní balení. Vyrábí se podle originální receptury a zraje osm let v prvotřídních sudech z francouzského a amerického dubu.
Zraje nejméně po dobu jednoho roku. Má výraznější charakter a barvu než Aha Toro Reposado.
Mexický destilát vyráběný stále stejnou metodou od roku 1942. Její chuť je komplexní. Perfektně vyvážený výraz agáve doprovází chuť citrusů, dřeva, medu, koření a vanilky.
La Cofradia Anejo Tequila 0,7L vyrábí mexická společnost La Cofradia více jak 50 let. Filozofie firmy je vyrábět nejlepší tequilu na základě tradičních výrobních procesů, které jsou zárukou výborné kvality.
Pokud by mohly sudy mluvit, řekli by Vám kouzlo, které se děje uvnitř dubových stěn po dobu 2 let a které vede k dosažení jantarové barvy tequily Centinela Aňejo.
Corralejo Anejo Tequila je kultovní Tequila z Mexika a pravděpodobně jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších svého druhu. Hacienda Corralejo byla založena před 250 lety a je jedním z prvních obchodních tequila. Od té doby se výrobní proces téměř nezměnil.
Tequily Don Agustín vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Tequila Supremo, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena.
Herradura se odlišuje od ostatních tequil svou charakteristickou destilací a výrobní metodou. Všechny typy Herradura ( Silver, Reposado, Añejo, Suprema ) stárnou v sudech. Vyrobeny jsou 100% z modré Weberovy agáve.
Patron Anějo v překladu znamená "letitá" a je tomu opravdu tak. Tato tequila zraje jeden rok až pět let a to může napovědět, že Patron Anějo je směs starých tequil, které zrály v sudech z bílého dubu.
818 anejo zraje více než 1 rok v dubových sudech. Sedm let staré agáve se vaří po dobu 40 hodin. 818 se fermentuje po dobu 70 hodin a poté se destiluje pot still. Dvakrát destilovaná pro lepší aroma.
Patron Anějo v překladu znamená "letitá" a je tomu opravdu tak. Tato tequila zraje jeden rok až pět let a to může napovědět, že Patron Anějo je směs starých tequil, které zrály v sudech z bílého dubu.
Zrála nejméně 18 měsíců v ručně vybraných dubových sudech po bourbonu a je velmi komplexní a hladká s jemnými tóny vanilky a čokolády, karamelizovaných ořechů a skořice. Prostě ideální na završení veselého večera.
Clase Azul Añejo je ultraprémiová tequila, vyrobená ze 100% devítileté tradičně pražené agáve. Zraje po dobu 25 měsíců a je následně balená v tradiční karafě ve stylu Talavera s kouzlem z 24karátového zlata na krku.
Řemeslné párování inspirované dvěma styly sudů, oslavující převládající tóny agáve, elegantní a měkké, které odhalují nekonečně bohatý a jemný profil, což vede k jedinečnému a bezkonkurenčnímu výrazu mezi dřevem a agávou. Zraje ve dvou různých sudech vyrobený na zakázku ( nový americký a...