Anejo tequila je uložená nejméně jeden rok a nejvíce po tři roky v dubovém sudu po bourbonu. Chuť bourbonu se nesmí dostat do popředí a dominovat, ale pomoci dovytvořit dokonalý chuťový profil.
Tequila 1800 Reserva Añejo překonává ostatní prémiové značky. Je vyrobena ze 100% modré agáve. Její vysokou kvalitu umocňuje i exkluzivní balení. Vyrábí se podle originální receptury a zraje osm let v prvotřídních sudech z francouzského a amerického dubu.
KAH Añejo Tequila byla navržena tak, aby uctívala tradici slavného mexického dne mrtvých. Každá láhev je originálním, ručně vyráběným uměleckým dílem. KAH Añejo zrála dva roky v amerických dubových sudech. Vyznačuje se špičkovou kvalitou a v chuti jsou po sudech cítit jemné tóny whisky.
Corralejo Anejo Tequila je kultovní Tequila z Mexika a pravděpodobně jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších svého druhu. Hacienda Corralejo byla založena před 250 lety a je jedním z prvních obchodních tequila. Od té doby se výrobní proces téměř nezměnil.
Zraje nejméně po dobu jednoho roku. Má výraznější charakter a barvu než Aha Toro Reposado.
Tequily Don Agustín vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Tequila Supremo, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena.
Don Julio Anejo Tequila 0,7L je Mexický destilát vyráběný stále stejnou metodou od roku 1942. Její chuť je komplexní. Perfektně vyvážený výraz agáve doprovází chuť citrusů, dřeva, medu, koření a vanilky.
Patron Anějo v překladu znamená "letitá" a je tomu opravdu tak. Tato tequila zraje jeden rok až pět let a to může napovědět, že Patron Anějo je směs starých tequil, které zrály v sudech z bílého dubu.
Patron Anějo v překladu znamená "letitá" a je tomu opravdu tak. Tato tequila zraje jeden rok až pět let a to může napovědět, že Patron Anějo je směs starých tequil, které zrály v sudech z bílého dubu.
Pokud by mohly sudy mluvit, řekli by Vám kouzlo, které se děje uvnitř dubových stěn po dobu 2 let a které vede k dosažení jantarové barvy tequily Centinela Aňejo.
Herradura se odlišuje od ostatních tequil svou charakteristickou destilací a výrobní metodou. Všechny typy Herradura ( Silver, Reposado, Añejo, Suprema ) stárnou v sudech. Vyrobeny jsou 100% z modré Weberovy agáve.
Clase Azul Añejo je ultraprémiová tequila, vyrobená ze 100% devítileté tradičně pražené agáve. Zraje po dobu 25 měsíců a je následně balená v tradiční karafě ve stylu Talavera s kouzlem z 24karátového zlata na krku.