Kukuřičná "Corn" whiskey má ve Spojených státech mnohaletou tradici. Pro její výrobu musí být použito minimálně 81% kukuřice. Na rozdíl od ostatních amerických whiskey nemusí corn whiskey zrát v dřevěných sudech ani den. Pokud zraje, bývá doba zrání velmi krátká, šest měsíců i méně, a musí to být v nových nevypálených sudech nebo již použitých dubových sudech. Pokud je corn whiskey čirá, jedná se o destilát starý maximálně půl roku a na etiketě je uveden název "Moonshine". Známým zástupcem corn whiskey je Platte Valley Corn Whiskey.
Platte Valley Corn Whiskey 0,7L je specialita na trhu. Není to klasický Bourbon ani Rye whisky, ale Straight Corn Whiskey, vyrobená výhradně z kukuřice. Prodává se v krásné ručně dělané keramické lahvi, v typickém lékařském provedení.
Georgia Moon Corn Whiskey je vysoce kvalitní americká kukuřičná whisky. Vyrábí se v Heaven Hill Distillery v Kentucky a má výraznou láhev. Vyrobeno z nejjemnějších obilovin (více než 80% kukuřice) a čisté vody.