Kukuřičná "Corn" whiskey má ve Spojených státech mnohaletou tradici. Pro její výrobu musí být použito minimálně 81% kukuřice. Na rozdíl od ostatních amerických whiskey nemusí corn whiskey zrát v dřevěných sudech ani den. Pokud zraje, bývá doba zrání velmi krátká, šest měsíců i méně, a musí to být v nových nevypálených sudech nebo již použitých dubových sudech. Pokud je corn whiskey čirá, jedná se o destilát starý maximálně půl roku a na etiketě je uveden název "Moonshine". Známým zástupcem corn whiskey je Platte Valley Corn Whiskey.
Platte Valley Corn je opravdovou specialitou na trhu. Nejedná se totiž o klasický bourbon, ale o tzv. Straight Corn Whiskey, která se vyrábí výhradně z kukuřice. Prodává se v krásných, ručně dělaných keramických lahvích, které připomínají původní lékařské nádoby.
Georgia Moon Corn Whiskey je vysoce kvalitní americká kukuřičná whisky. Vyrábí se v Heaven Hill Distillery v Kentucky a má výraznou láhev. Vyrobeno z nejjemnějších obilovin (více než 80% kukuřice) a čisté vody.