Potěšte své blízké a přátelé dobrým alkoholem v dárkovém balení.
Jednosladová skotská whisky s květinovým vřesovým medem, krémovou intenzitou, sušeným ovocem a praženým kokosem.
intenzivně aromatický koňak s ovocným a květinovým profilem zdobeným tóny dubu, koření a vanilky získaný pečlivým výběrem eaux-de-vie, který obnovuje kvintesenci chutí terroir. Všechny sudy používané ke zrání jsou výhradně „jemnozrnné“ a mají nízký obsah tříslovin díky specifickému procesu...
Zrání trvalo minimálně 10 let a probíhalo v malých dubových sudech. Použití lehce páleného, jemnozrnného dřeva nabízí dokonalou rovnováhu mezi vysoce aromatickými složkami a jemnými taniny. Každá směs obsahuje destiláty z Borderies cru, které zvýrazňují květinové tóny tohoto intenzivně...
Ovocná whisky plná hřejivých tónů skořice. Zraje ve francouzských dubových sudech po dobu 15 let. Část této míchané skotské whisky byla dokončena v sudech po koňaku.
Kaniché Rum Perfección Double Wood dokonale odráží XO Double Wood. Melasa použitá k výrobě pochází ze Střední Ameriky, z Panamy. Po 3 letech zrání ve Střední Americe je odeslán do Francie, kde prochází dalším procesem zrání v bývalých sudech po koňaku Maison Ferrand.
Kyoto Distillery je první japonská palírna ginu, která se nachází v Minami-Ku na jihu města Kjóto. Jméno nemá nic společného s Obi-Wan Kenobi, i když výslovnost je podobná. Kenobi znamená "krása ročních období" a je inspirováno japonskou tradicí. Tento gin se destiluje a stáčí v Kjótu.
Zrání v dubových sudech po dobu přibližně 50 let o objemu 300 litrů, proměnilo toto víno téměř v esenci, která produkuje intenzivní a komplexní aroma koření a sušeného ovoce.
Řada whisky Kujira Ryukyu se vyrábí v palírně Masahiro v Japonsku. Whisky Kujira INARI Ryukyu je destilována ze 100% rýže Indica. INARI znamená v japonské mytologii "bůh pěstování rýže". Stáčení není barveno ani filtrováno za studena.
Po staletí pevninští obyvatelé Luss na západní straně jezera Loch Lomond používali Inchmoan jako zdroj rašelinového paliva pro vesnické požáry. Odtud název „Inch-moan“, „ostrov rašeliny“ v gaelštině. Inchmoan 12 Years Old je kombinací sladových whisky z tradičního destilačního kotle s labutím...
Nikka Gold & Gold Samurai Whisky se vyrábí v palírně Yoichi. Lihovar založil Masataka Taketsuru. Když Taketsuru cestoval po Skotsku, byl fascinován výrobou whisky. Jeho cílem bylo vyrábět japonské whisky sám, a tak v roce 1934 založil svou první palírnu.
Tento single malt zahrnuje jemný kouřový charakter, zatímco v srdci je velmi starý Pulteney. Kombinace vlivu mořského vzduchu obohaceného solí a rašelinového kouře vytváří whisky se skutečným charakterem, hloubkou a identitou.
Zraje po dobu minimálně 12 let ve starých sudech po Bourbonu a následně v sudech po velmi starém koňaku, což dodává tomuto rumu jemnost.
Tento rum je tmavý, jantarové barvy, nabízí objemné aroma, chuť medu, čokolády, vanilky, kakaa a kávy.
Každá láhev v kolekci "Rum is nature - Collection" je důkazem silného spojení mezi rumem a přírodou. Etiketa na každé láhvi a přiložená dárková krabička odráží toto spojení s dechberoucími obrázky zvířat. Destilováno: 2000 v TLD Distillery. Lahvováno: 2018 Limitovaná edice: 297 lahví
Vyrobena z kombinace sladového a nesladového ječmene, což vytváří krémovou texturu spolu se sladkým, ovocným charakterem.
Teeling VINTAGE RESERVE COLLECTION Single Malt Irish Whiskey 30yo je jedním z nejstarších single Malt Irish Whiskeys, který byl kdy vydán. Tato whisky je omezena na pouhých 4.000 lahví a je čerpána z hrstky sudů, které byly pečlivě vybrány.
The Glenrothes Speyside Single Malt Scotch Whisky 25yo zrál v dubových ex-sherry sudech.
Globálně byl vydáno pouze 218 láhví.
Tento sladký a plný Glen Moray je zakončen v sudech s červeným vínem Cabernet, které rozvíjejí tóny koření a ovoce, vyvážené vanilkou z opečeného dubu a hladkými příchutěmi.
Tento vícevrstvý a jedinečně hladký Glen Moray oslavuje dlouhou historii lihovaru v oblasti inovací a experimentování. Vliv ducha Glen Moray zakončený silně zuhelnatělým panenským americkým dubem dodává bohatou intenzitu a rovnováhu.