V této kategorii zobrazujeme veškeré destiláty, které mají specifické dárkové balení.
Rum se vyrábí v malém městě Remedios v srdci Kuby. Malé koloniální město je třetím nejstarším městem na Kubě. Lihovar přikládá velký význam čistotě a kvalitě ve výrobě. Zrání probíhá 18 let v sudech z amerického bílého dubu. Do rumy nebyl přidáván žádný karamel.
Centenario 18yo zraje v americkém dubu metodou solera a obsahuje rumy staré 4-18 let.
Sir Edward's SMOKY je lehce rašelinové lahvování původní Sir Edward's Blended Scotch Whisky. Destilace i pomalé zrání probíhá v dubových sudech v srdci Skotska.
Jednosladová skotská whisky s květinovým vřesovým medem, krémovou intenzitou, sušeným ovocem a praženým kokosem.
intenzivně aromatický koňak s ovocným a květinovým profilem zdobeným tóny dubu, koření a vanilky získaný pečlivým výběrem eaux-de-vie, který obnovuje kvintesenci chutí terroir. Všechny sudy používané ke zrání jsou výhradně „jemnozrnné“ a mají nízký obsah tříslovin díky specifickému procesu...
Zrání trvalo minimálně 10 let a probíhalo v malých dubových sudech. Použití lehce páleného, jemnozrnného dřeva nabízí dokonalou rovnováhu mezi vysoce aromatickými složkami a jemnými taniny. Každá směs obsahuje destiláty z Borderies cru, které zvýrazňují květinové tóny tohoto intenzivně...
Ovocná whisky plná hřejivých tónů skořice. Zraje ve francouzských dubových sudech po dobu 15 let. Část této míchané skotské whisky byla dokončena v sudech po koňaku.
Kaniché Rum Perfección Double Wood dokonale odráží XO Double Wood. Melasa použitá k výrobě pochází ze Střední Ameriky, z Panamy. Po 3 letech zrání ve Střední Americe je odeslán do Francie, kde prochází dalším procesem zrání v bývalých sudech po koňaku Maison Ferrand.
Zrání v dubových sudech po dobu přibližně 50 let o objemu 300 litrů, proměnilo toto víno téměř v esenci, která produkuje intenzivní a komplexní aroma koření a sušeného ovoce.
Po staletí pevninští obyvatelé Luss na západní straně jezera Loch Lomond používali Inchmoan jako zdroj rašelinového paliva pro vesnické požáry. Odtud název „Inch-moan“, „ostrov rašeliny“ v gaelštině. Inchmoan 12 Years Old je kombinací sladových whisky z tradičního destilačního kotle s labutím...
Nikka Gold & Gold Samurai Whisky se vyrábí v palírně Yoichi. Lihovar založil Masataka Taketsuru. Když Taketsuru cestoval po Skotsku, byl fascinován výrobou whisky. Jeho cílem bylo vyrábět japonské whisky sám, a tak v roce 1934 založil svou první palírnu.
Tento single malt zahrnuje jemný kouřový charakter, zatímco v srdci je velmi starý Pulteney. Kombinace vlivu mořského vzduchu obohaceného solí a rašelinového kouře vytváří whisky se skutečným charakterem, hloubkou a identitou.
Zraje po dobu minimálně 12 let ve starých sudech po Bourbonu a následně v sudech po velmi starém koňaku, což dodává tomuto rumu jemnost.
Tento rum je tmavý, jantarové barvy, nabízí objemné aroma, chuť medu, čokolády, vanilky, kakaa a kávy.
Tento Navy Rum vznikl ve spolupráci s Francescem Mattonettim. Znalosti a vášeň Francesca dělají z tohoto rumu autentický "rum starého stylu". Pro toto lahvování byly smíchány tropické směsi z Demerary, Barbadosu a Jamajky. Jedná se o limitované plnění 1 415 lahví.
Každá láhev v kolekci "Rum is nature - Collection" je důkazem silného spojení mezi rumem a přírodou. Etiketa na každé láhvi a přiložená dárková krabička odráží toto spojení s dechberoucími obrázky zvířat. Destilováno: 2000 v TLD Distillery. Lahvováno: 2018 Limitovaná edice: 297 lahví
Vyrobena z kombinace sladového a nesladového ječmene, což vytváří krémovou texturu spolu se sladkým, ovocným charakterem.
Teeling VINTAGE RESERVE COLLECTION Single Malt Irish Whiskey 30yo je jedním z nejstarších single Malt Irish Whiskeys, který byl kdy vydán. Tato whisky je omezena na pouhých 4.000 lahví a je čerpána z hrstky sudů, které byly pečlivě vybrány.
The Glenrothes Speyside Single Malt Scotch Whisky 25yo zrál v dubových ex-sherry sudech.
Globálně byl vydáno pouze 218 láhví.