V kategorii zobrazujeme veškeré miniatury tmavých rumů.
Tato limitovaná edice vzniká destilací v měděných kotlích, uvnitř kterých je umístěn košík s kardamomem, skořicí, zázvorem a hřebíčkem. Rum zraje až dvacet let systémem solera. Nejstarší rumy dozrávají v sudech po portském a dodávají tak jedinečný charakter.
Tento relativně mladý melasový rum byl destilovaný v roce 2012 v palírně Worthy Park na Jamajce. Po destilaci se nechal zrát po dobu 4 let v tropickém karibském podnebí, následně ještě rok dozrával v dubových sudech v Evropě.
Série rumů zrajících v sudech z amerického dubu, portského nebo sherry. Limitovaná edice zrající pod dohledem Hernana Parry, která svědčí o odhodlání a tvrdé práci při vytváření a zachycování jedinečných chuťových profilů. Bylo nalahvováno 321 kusů.
Rumy Privateer zrají v sudech z amerického bílého dubu o kapacitě cca 200 litrů. Tyto sudy jsou z celkových sedmi stupňů klasifikovaných americkou Independent Stave Company vypáleny na úroveň známou jako char#3, kdy sud podléhá vypalování po dobu 35 sekund.
Užijte si vůni a chuť perly Indického oceánu. Srdce The Pearl of Mauritius tvoří perfektní rum, který byl vydestilován na ostrově Mauricius.
Guatemalský Malteco rum je vynikající rum z cukrové třtiny, který zraje v dubových sudech v nadmořské výšce 2500m. Všeobecně panuje přesvědčení, že výroba ve vyšších nadmořských výškách, kde je chladněji, svědčí produkci alkoholu a dodává mu nezaměnitelnou chuť.
Téměř všechny pocházejí z Amerických Panenských ostrovů, které jsou domovskou zemí tohoto výrobce. Existují 3 různé druhy tohoto setu. Každý z nich přitom nese jméno jednoho z členů rodiny dávného tvůrce tohoto rumového destilátu a odlišuje se výběrem vzorků. Každý vzorek v setu odkazuje na...