V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Park Millesime 1973 Petite Champ Cognac 0,7L je skvělý ročníkový cognac z oblasti regionu Petite Champagne. Velmi omezené množství lahví, číselně označené, vhodné pro sběratele, investory a fajnšmekry.
Campagnere XO Cognac 0,7L je velmi vyspělý a lahodný koňak, s dlouhou dobou zrání ve speciálních sudech TESSENDIER & FILS.
Původní recepturu Tranquebar Colonial Gin vytvořil dánský zakladatel společnosti Jan de Willum v roce 1616. Mistr Michael Schultz destiluje Tranquebar Gin v malých dávkách, každá láhev je označena číslem láhve a rokem ročníku.
Sarajishvili X.O. Brandy 0,7L je gruzijský koňak, který se vyrábí s použitím francouzské technologie. Je vyrobeno z nejlepších vinných brandy z různých vinařských mikrozón v Gruzii.
Elephant Strength Gin je založen na ginu Elephant London Dry, ale s 57 % alkoholu jde o jeho silnější a mohutnější verzi. Aromata a vůně jedinečné směsi bylin jsou v této edici zesíleny, zároveň si ale zachovává jemný a vyvážený charakter, pro který je oceňovaný gin Elephant London Dry.
Společnost Rémy Martin byla založena v roce 1724 a je rodinným podnikem. Hrozny pro Rémy Martin pocházejí z odrůd Grande Champagne a Petite Champagne. Dohoda Ludvíka XV. zavedla v roce 1731 zákon, že výsadba nové révy vyžaduje královské povolení. Rémy Martin obdržel toto povolení o 7 let později,...
Alkkemist Gin se vyrábí z Korngeist, který je třikrát destilovaný. Destilace probíhá pouze za úplňku, což je 12x do roka. Zvláštností tohoto prémiového ginu je, že hlavní složkou není jalovec, ale muškátový oříšek. Rostlinné výtažky: Muškátové hrozny, meduňka, heřmánek, šalvěj, okvětní lístky...
Big Gino The Extra Quality Italian Dry je italský suchý gin, vyráběný z tradičních botanicals s přídavkem bobule pomelo a koření. Jedná se o hladký a svěží gin, ideální pro exotické koktejly.
Vysoce kvalitní, řemeslně vyráběný gin se 45% alkoholu. Inspirován pionýrským duchem objevitelů z devatenáctého století a jejich botanickými objevy se Elephant Gin vyrábí pro dobrodruhy.
Pro výrobu Godet SINGLE-GRAPE RARE Folle Blanche Cognac byly použity hrozny Montils, Ugni Blanc, Folle Blanche a Colombard.
Bylinný likér z Kalábrie, ve kterém se snoubí vlastnosti mnoho místních bylin, květů, kořenů a plodů.
intenzivně aromatický koňak s ovocným a květinovým profilem zdobeným tóny dubu, koření a vanilky získaný pečlivým výběrem eaux-de-vie, který obnovuje kvintesenci chutí terroir. Všechny sudy používané ke zrání jsou výhradně „jemnozrnné“ a mají nízký obsah tříslovin díky specifickému procesu...
Zrání trvalo minimálně 10 let a probíhalo v malých dubových sudech. Použití lehce páleného, jemnozrnného dřeva nabízí dokonalou rovnováhu mezi vysoce aromatickými složkami a jemnými taniny. Každá směs obsahuje destiláty z Borderies cru, které zvýrazňují květinové tóny tohoto intenzivně...
Damoiseau vyvinul tuto řadu rumů aranžovaných s čerstvým ovocem, čerstvě nakrájeným a okamžitě stáčeným, se zemědělským rumem z Guadeloupe. Pečlivá macerace z něj dělá obzvláště chutný produkt.
Damoiseau vyvinul tuto řadu rumů aranžovaných s mangem a mučenkou, čerstvě nakrájenou a okamžitě lahvovanou, se zemědělským rumem z Guadeloupe. Pečlivá macerace z něj dělá obzvláště chutný produkt.
Himalájský jalovec tvoří silný základ chuti a vůně tohoto ginu, okolo kterého krásně balancují ostatní obsažené botanicals. Do Himalájí se tyto další přísady vozí ze všech koutů Indie, což dodává ginu HAPUSA širokou paletu chutí a vůní.
Malfy Gin, inspirovaný italským "Dolce Vita" z pobřeží Amalfi, vyrábí rodina Vergnano v italském Moncalieri. Pravý ital s citrusovými plody v srdci a aromatickým, pikantním charakterem.
Tento bavorský prémiový suchý gin nachází inspiraci v lásce k přírodě. V horách Národního parku Berchtesgaden se nacházejí nejtradičnější horské lihovary v Bavorsku. Tam se v nadmořské výšce 1 200 m destiluje Whobertus Dry Gin. Tradice vyžaduje, aby se ručně kovaný destilační přístroj stále pálil...
Green Orange je směsí Cenote Blanco dré agáve tequily a macerovaných zelených pomerančových kůr. Po extrakci esenciálních olejů ze zelených pomerančových slupek při trojité destilaci kombinuje destilát s výrazem Blanco a demineralizovanou vodou. Výsledkem je krásná živá tekutina s vůní čerstvě...
Staré rakouské techniky destilace ovoce se používají k výrobě malinové pálenky zvané Himbeergeist. Zde se spojily oba světy ginu a ovoce a vzniklo něco nového, Dry Pink Gin. Ideální letní kombinace - ledově studená, osvěžující a ovocná.