V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Pozoruhodný gin, který je jednoduchý i složitý zároveň. Vůněmi a chutěmi připomínajícími zemitost čerstvě obdělávaného pole, babiččinu aromatickou bylinkovou zahrádku, květinové louky a osvěžující vůni borových lesů. Gin s nezapomenutelnou chutí a aromatickým výběrem, jehož výjimečná pitelnost je...
Nové, kreativní vyjádření Bombay ochuceného ginu s výraznou a bohatou barvou a chutí ze 100% přírodního ovocného nálevu bez přidaného cukru.
Magellan Blue Gin se vyrábí v malé destilerii ve Francii ve městě Angeac. Pojmenovaný je po slavném mořeplavci, který objevil mnoho koření, které se používá při výrobě, hlavně hřebíček.
Cachaça 51 je nejprodávanější cachaça na světě a je ideální pro výrobu caipirinhy. Mírná sladkost a nevtíravé aroma ji činí tak neuvěřitelně přitažlivou, a proto vyniká ve srovnání s mnoha jinými cachaçami.
Unikátní směs cukrové třtiny destilovaná a nakonec stařena v sudech z amerického dubu ex bourbon.
Oslavuje čerstvou chuť ušlechtilého Blue Weber Agave. Lákavé vůně nastavují na patře chutě medu, máslově sladkého vařeného agáve a nádechem citrusů. Třikrát destilované pro vyvážený a hladší povrch.
Malosériový destilát odrůdového ovoce původem z volné přírody. Devítiměsíční fermentace kvasu odpeckovaných višní. Řízená třístupňová destilace. V roce 2014 byl destilát uložen do sudů po sherry z odrůd Palomino a PX (Pedro Ximénez).
Z malé vesničky Tarbert se podařilo vytvořit jemný, osvěžující, zároveň ale komplexní gin, ve kterém se kromě tradičních surovin objevuje také příjemná chuť mořské řasy čepelatky cukrové.
Clase Azul Añejo je ultraprémiová tequila, vyrobená ze 100% devítileté tradičně pražené agáve. Zraje po dobu 25 měsíců a je následně balená v tradiční karafě ve stylu Talavera s kouzlem z 24karátového zlata na krku.
Vůně plná limetek, grapefruitu a květin. Chuť je silná. Citrusové plody smíchané s mátovými listy a sladkým kořením. Svěží a dlouhý závěr.
Whitley Neill Peach Gin je inspirovaný Johnnyho pravidelnými cestami do Jižní Afriky, je destilován se zaměřením na sladké, svůdné jihoafrické broskve, které zakladatel Johnny Neill rád při svých častých návštěvách.
Infuze organického bezového květu prostřednictvím procesu macerace dává klasickému American Dry Gin lehkou květinovou chuť a opojnou vůni.
Do základního Harahorn ginu se přidává čerstvá malinová a citronová šťáva pro šťavnatý profil ovocné chuti. Nic umělého a bez přidaného cukru.
Místo jalovce a kdoulového kořene, což by byl klasický způsob, Harahorn zvolil hořký citrus Pomerans. Pro zchlazení hřejivého citrusového pocitu přidali citronovou verbenu, zelenou mátu a mátu peprnou.
Ochutnejte západ slunce. Směs, která kombinuje Clase Azul Tequila Plata se speciální tequilou reposado zrající v sudech z francouzského dubu a Extra Añejo zrající v sudech po americké whisky a dokončená v sudech po sherry.
Pokud víš, jak žít, zemřeš pro tento gin. Tento gin je tak skutečný, jak jen může být. Vytvořen s esencí lístků koky prvotřídní kvality a rafinovaný tropickými tóny ovoce curuba.
Křišťálově čistý. Jemné aroma s jalovcovými tóny, pepř a borové šťávy dodávané s jemným píchnutím. Decentní vstup pokračuje do lehkého až středně plného profilu, který opakuje chuť pepře a jehličí. Závěr je lehký.
Cognac Club Premier je velmi speciální směs Old Pale Bons Bois, Fins Bois Eaux-de-vie. Dospěla do věku, kdy brandy odhaluje plnost svých květinových tónů a jeho barva se zintenzivňuje. Do vůně se dostává kulatost a měkkost. V chuti se do popředí dostává vanilkové aroma díky kontaktu koňaku se...
Vůně je velmi bohatá na citrusy (zelený citrón, pomeranč) s lehkým tónem dřeva a čaje. V chuti cítíme sušené švestky s lískovým oříškem. Svěží, intenzívní jemnost.
Vytříbenost ženského jména a síla velkého města Ani, jehož historie sahá do hlubin staletí domoviny arménské brandy. Elegantní buket s teplými slunečnými odstíny a postupně se rozvíjející zaoblenou silnou chutí, která přechází do jemné a dlouhé dochuti.