Karibské rumy Santa Teresa se vyrábí ve stejnojmenné haciendě na pobřeží Venezuely. V roce 1830 převzali provoz haciendy manželé Vollmerovi. Rodině patří společnost dodnes. Značka v sobě nese odkaz dlouhé historie pěstování cukrové třtiny a výroby vysoce kvalitního rumu, který zde už od počátků zraje metodou Solera v sudech z amerického a francouzského dubu. Světově proslulé a oblíbené rumy Santa Teresa nezapřou svůj jihoamerický temperament. Pro svou silně aromatickou, sladko-kořeněnou chuť s nádechem karamelu a vanilky, se rumy Santa Teresa hodí k samotnému popíjení, i k míchání koktejlů a long drinků.
Santa Teresa Anejo Gran Reserva zraje čtyři roky ve vybraných dubových sudech. Po otevření láhve zalije místnost vůně ovoce a koření s dotekem sladkosti jihoamerického temperamentu. Chuť je velmi aromatická, kořeněná a karamelová, s nádechem vanilky.
Santa Teresa Solera Rum 1796 se vyrábí z cukrové třtiny a zraje nejméně 15 let metodou solera v dubových sudech. Ve vůni převládá karamel, vanilka a kakao. Chuť je jemně nasládla a zanechává velmi příjemný, dlouhý závěr. Tento vysoce kvalitní rum si nejlépe vychutnáte samotný.