Santa Teresa Solera Rum 1796 se vyrábí z cukrové třtiny a zraje nejméně 15 let metodou solera v dubových sudech. Ve vůni převládá karamel, vanilka a kakao. Chuť je jemně nasládla a zanechává velmi příjemný, dlouhý závěr. Tento vysoce kvalitní rum si nejlépe vychutnáte samotný.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Santa Teresa Solera Rum 1796 je mistrovským dílem a vlajkovou lodí palírny Hacienda Santa Teresa. Byl vytvořen ku příležitosti 200. výročí jejího založení. Santa Teresa Solera Rum 1796 je rum z cukrové třtiny a zraje nejméně 15 let metodou solera v dubových sudech. Tato metoda - kaskádování procesu zrání přes 4 řady sudů - harmonicky sjednocuje různá stáří rumů a vytváří tak mimořádnou rovnováhu a jemnost. Ve vůni rumu Santa Teresa převládá karamel, vanilka a kakao. Jeho chuť je jemně nasládla a zanechává velmi příjemný, dlouhý závěr. S ohledem na velice vysokou kvalitu tohoto rumu jej doporučujeme konzumovat zcela samotný a bez přísad. Bohatě se vám za to odmění zajímavým chuťovým zážitkem.