Karibské rumy Santa Teresa se vyrábí ve stejnojmenné haciendě na pobřeží Venezuely. V roce 1830 převzali provoz haciendy manželé Vollmerovi. Rodině patří společnost dodnes. Značka v sobě nese odkaz dlouhé historie pěstování cukrové třtiny a výroby vysoce kvalitního rumu, který zde už od počátků zraje metodou Solera v sudech z amerického a francouzského dubu. Světově proslulé a oblíbené rumy Santa Teresa nezapřou svůj jihoamerický temperament. Pro svou silně aromatickou, sladko-kořeněnou chuť s nádechem karamelu a vanilky, se rumy Santa Teresa hodí k samotnému popíjení, i k míchání koktejlů a long drinků.
Santa Teresa Solera Rum 1796 se vyrábí z cukrové třtiny a zraje nejméně 15 let metodou solera v dubových sudech. Ve vůni převládá karamel, vanilka a kakao. Chuť je jemně nasládla a zanechává velmi příjemný, dlouhý závěr. Tento vysoce kvalitní rum si nejlépe vychutnáte samotný.
Santa Teresa Anejo Gran Reserva zraje čtyři roky ve vybraných dubových sudech. Po otevření láhve zalije místnost vůně ovoce a koření s dotekem sladkosti jihoamerického temperamentu. Chuť je velmi aromatická, kořeněná a karamelová, s nádechem vanilky.