Vysoce kvalitní sherry značky Harvey's se vyrábí v Bristolu ve vinařství, které v roce 1796 založil obchodník William Perry. V té době se sherry dováželo na lodích a v Británii se blendovalo. Dnes si sherry Harvey's vyrábí vinařství od základu samo. Pro své hrozny si vybrali nejlepší možné vinice. Ty se nachází ve španělském regionu Jerez de la Frontera, které je známé jako "sherry" oblast. Je zde příznivé mikroklima, ve kterém hrozny dozrávají pod celoročně svítícím sluncem a ze západu na ně fouká čerstvý vlhký vítr, z východu zase teplý a suchý. Základem každého špičkového Harvey's sherry jsou dvě tradiční odrůdy: Palomino a Pedro Ximenéz. Všechna sherry Harvey's zrají v Jerez minimálně 3 roky systémem "criadrea & solera" v sudech amerického dubu.
Sherry Harvey's Bristol Cream Blue Bottle se přezdívá "mléčné sherry", ačkoliv smetanu byste v jeho složení hledali jen marně. Svůj název získalo díky své sametové hebkosti a krémové textuře.