Gin Jodhpur se od roku 2011 vyrábí v jednom z nejstarších lihovarů v Anglii, v Langley Distillery a lahvuje se ve španělské palírně Beveland Distillers. K této značce se ovšem váže ještě jedno místo na Zemi. Stát Rádžasthán v severozápadní Indii. Zde se totiž nachází "modré město" Jodhpur (odtud barva a design lahve), kde je významný obchod s kořením, a které bylo inspirací pro vznik tohoto ginu. Ke své jemnosti se gin Jodhpur destiluje se hned čtyřikrát a v jeho chuti dominují citrusy a dalších 10 druhů bylin a koření, z nichž některé pochází právě z Indie.
Tradiční London dry gin Jodhpur se vyznačuje hořkou, ale zároveň sladkou chutí plnou citrusů, hořkých mandlí, koriandru, zázvoru, lékořice a jalovce. Mírně vyšší obsah alkoholu ještě více zvýrazňuje jalovcové a ovocné tóny.
Tradiční London Dry Jodhpur gin (v ochutnávkové miniatuře) se vyznačuje hořkou, ale zároveň sladkou chutí citrusů, hořkých mandlí, koriandru, zázvoru, lékořice a jalovce. Mírně vyšší obsah alkoholu ještě více zvýrazňuje jalovcové a ovocné tóny.