Oceňované London Dry giny Sikkim pochází ze Španělska, kde se vyrábí v měděných destilačních přístrojích z roku 1875, které patří v této zemi k jedněm z nejstarších. Název značka nese podle státu Sikkim v Indii. Toto malé území je považováno za dokonalý ráj na zemi. Patří k nejméně osídleným v Indii a vše se zde pěstuje pouze v režimu ekologického zemědělství, aby zdejší tajuplná horská příroda zůstala co nejvíce nedotčená. A právě zde se nachází také jediná zahrada, kde roste tibetský červený čaj. Jeden z nejlepších čajů na světě a hlavní přísada ginu Sikkim, kterou harmonicky doplňují květinové esence. Výjimečnost těchto ginů, které v sobě ukrývají krásu rozkvetlé zahrady, podtrhují lahve inspirovaná flakonem na parfémy z roku 1920, které vyrábí jedni z nejlepších sklářů ve Francii.
V Sikkim Fraise se k britskému ginu a červenému tibetskému čaji v základu přidávají květinové esence, jalovec, lesní jahody, brusinky, koriandr a hořká pomerančová kůra. Výsledný Sikkim Fraise má vůni lesních jahod a jeho chuť je příjemně ovocná a sladká.
Sikkim Privée London Dry Gin je exkluzivním ginem, od detailů po ochutnání. V Sikkim Ginu se používá základ britského ginu s červeným čajem z Tibetu a květinové esence. Obal je inspirován parfémovou nádobou z roku 1920.
V Sikkim Bilberry se k britskému ginu a červenému tibetskému čaji v základu přidávají květinové esence, jalovec, ostružiny, koriandr, iris a hořká pomerančová kůra. Výsledná chuť je ovocná, sladká a květinová, s tóny ostružin a borůvek.
Destilovaný gin s jalovcem, červeným čajem, květinovými esencemi, jablkem Granny Smith, Golden a dalšími variantami zeleného jablka s osvěžujícími mentolovými tóny, koriandrem, kosatcem, kalamusem a kůrou hořkého pomeranče.