Kaniché rum pochází z lihovaru Maison Ferrand, který na Barbadosu založil v roce 1989 Alexandre Gabriel. Jeho cílem bylo obnovit tradiční metody výroby karibských destilátů a spojit je s moderními postupy, které by nápoje posunuly o stupeň výše. A protože je společnost známá také pro výrobu prémiových koňaků, i rumy Kaniché těží z jejich brandy. Po prvotním zrání v tropickém podnebí se ukládají ke zrání do sudů po koňaků, které se nachází ve francouzském panství.
Kaniché Reserve Plantation je jedním ze tří členů karibské rumové rodiny Kaniché pocházející z ostrova Barbados. Mezi jeho hlavní přednosti patří unikátní technika dvojího zrání ("double aging").
Z Kaniché Double Wood XO rumu pocítíte stopy exotiky, když Vás pohladí vůni dřevité vanilky, kokosu, kakaa a zahřeje svou plnou, jemnou a intenzivní chutí.
Kaniché Rum Perfección Double Wood dokonale odráží XO Double Wood. Melasa použitá k výrobě pochází ze Střední Ameriky, z Panamy. Po 3 letech zrání ve Střední Americe je odeslán do Francie, kde prochází dalším procesem zrání v bývalých sudech po koňaku Maison Ferrand.