Rumy English Harbour jsou důkazem, že i z méně známých rumových destinací mohou pocházet skutečně kvalitní klenoty. Vyrábí se od roku 1993 na karibském ostrově Antigua v lihovaru Antigua Distillery Ltd. Doma jsou známé pod označením Cavalier. Pro jejich výrobu se používá melasa z Guyany a Dominikánské republiky. Rumy English Harbour byly pojmenovány po antiguanském přístavu, který ještě v minulém století patřil britské koruně a odehrávaly se zde bitvy mezi Angličany a Francouzi. Odkaz této historie se promítá i do samotné výroby rumů. Destilují se totiž v přístroji, který obsahuje původní části francouzské destilační kolony Savalle i novější britské kolony John Dore. Rumy English Harbour se tak vyrábí za unikátního spojení francouzské a britské destilace.
English Harbour Port Cask z Antiguy prochází dvojím procesem zrání. Nejprve se na pět let ukládá do sudů po bourbonu, následně ještě do sudů po portském, díky čemuž získává své intenzivní tmavé ovocné tóny.
English Harbour Sherry Cask z Antiguy prochází dvojím procesem zrání. Nejprve se na pět let ukládá do sudů po bourbonu, následně ještě na dva měsíce do sudů po sherry, díky čemuž získává své charakteristické ovocné a kořeněné tóny.
Teplá přívětivá vůně vlašských a lískových ořechů přechází do jasných tónů skořice, čerstvých citrusů a marcipánu. V chuti se objevují jemné květinové tóny, které pak vedou k marcipánu. Byly použity čtyři různé typy sudů po Madeiře. Jedná se o směs sudů Bual, Sercial, Malvasia a Tinta.
Pětiletý English Harbour rum, který je doma na ostrově Antigua známý pod názvem Cavalier. Chuť má po dlouhém zrání v malých dubových sudech skvěle vyváženou, s mírným náznakem skořice, dubu a sušeného ovoce.
10letý rum English Harbour Reserve se vyrábí na karibském ostrově Antigua a Barbuda, kde historie výroby místního rumu sahá až do začátků 18. století. Od té doby se tradiční postupy výroby a kvašení téměř nezměnily. Rum nezraje systémem solera, a proto je jeho chuť opravdu velmi výrazná.