Ke značce blendovaných lehkých rumů Relicario z Dominikánské republiky se váže zajímavá legenda. Ta říká, že v jednom dominikánském relikviáři po dlouhé roky bez povšimnutí ležely dvě lahve rumu. Objeveny byly až ve chvíli, kdy se k nim dostali rumoví věrozvěsti ze společnosti Beveland Distillers. Rozhodli se tyto dávné původní chutě a vůně rumů zachovat a tak vznikly rumy Relicario. Vyráběné podle původní receptury z dominikánské, ručně sklízené a dlouze fermentované třtiny. Výsledkem jsou vysoce aromatické rumy Relicario, které zrají až 12 let v přímořském tropickém klimatu.
Relicalio Dominicano Supremo je speciální edicí stařených dominikánských rumů, které zrály minimálně 15 let. Jedná se o nasládlý rum, který se vyrábí metodou solera.
Ron Relicario Dominicano Superior je prémiový rum z Dominikánské republiky, vyráběný metodou solera. V chuti má mírně pikantní nádech a není příliš sladký.
Relicario Ron Dominicano Peated Finish je rum speciálně vyvinutý společností Relicario Superior. Směs zrála 5 až 10 let v Dominikánské republice a poté dalších 6 měsíců ještě v sudech z amerického dubu o obejmu 250 litrů, ve kterých byla dříve uložena whisky.