Seznamte se s rumy Pampero, které psaly historii venezuelské výroby rumu. Vyrábí je od roku 1938 destilerie Industries Pampero a jejich název doslova znamená "z Pampy". Značku založili dva kamarádi a milovníci rumu, kteří se zde jako první zasadili o jeho inovativní způsob zrání v dubových sudech. Ve Venezuele se stali prvními, jejichž výrobky mohly nést značení vyzrálosti "Anejo". Mistrovské umění tradiční výroby rumu z melasy i dlouholeté stáření v dubových sudech si můžete v chuti rumů Pampero vychutnat i dnes.
Pampero Aniversario je venezuelský rum. Zraje v dubových sudech po dobu 8 let a získal řadu ocenění – 5krát v řadě zvítězil na World Spirits Competition.
Zrání probíhá ve Venezuele, po dobu 5-6 let v dubových sudech. Palírna Pampero byla založena Alejandrem Hernándezem z Venezuely v roce 1938.