Dodavatelé
Sojové výpečky ochucené restovanou cibulkou, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je jako českou klasiku se zelím a knedlíkem nebo jen tak na chleba k pivu.
Equinox je nový gin guatemalské značky Xibal, který je inspirován jarní rovnodenností. Legendární moment, kdy slunce dosáhne nejvyššího bodu a den je stejně dlouhý jako noc, vítá nové období, dává plodnost půdě a ohlašuje příchod mimořádných okamžiků.
Každý sud v sérii je individuálně vybrán a dokonale přizpůsoben charakteru každého z zde rafinovaných single malt. Dvoudílný proces zrání dává větší hloubku a složitost, což je myšlenka limitované DISTILLERS EDITION. Bez ohledu na to, kterou skotskou whisky Distillers Edition si vyberete, máte...
Scarabus je známý jako mystická oblast na ostrově Islay a název pochází ze 13. století a ve staré norštině znamená „skalnaté místo“. Každý Scarabus je hrdě lahvován bez barvení nebo chladící filtrace.
Směs čínských černých čajů promíchaná s kousky sušených ovocných peckovin, následně dochucená olejem z bergamotu a medem. Tato směs připomíná alžbětinské, aromatické a velmi lahodné zavařeniny.
Zraje několik let v sudech z amerického dubu na úpatí hory Kanlaon. Výsledná směs předvádí původního ducha Don Papa. Překypující citrusy s vanilkou ve vůni.
Tatranský Čaj Apple & Pear je unikátní čajovo-bylinný likér vyrobený na přírodní bázi. Obohacený o přírodní extrakty z bylin, černého a bílého čaje. Představte si vánoční vůni jablečného štrúdlu, která naplní celou místnost. Přesně to ucítíte, když otevřete jablečno-hruškový Tatratea.
Červené víno s jasně rubínově červenou barvou a intenzivní chutí s ovocným buketem.
Plné, šťavnaté červené víno plné zralého červeného ovoce. Vůně výrazná a plná. Chuť kulatá, zaoblená, subjektivně nasládlá a zralá. Celkový dojem velmi šťavnatý, pitelný, vybízející k dalšímu doušku.
Ke zrání se používají jedinečné styly dřeva. Ve spolupráci s irskou radou pro stromy přispívá série k výsadbě pouze původních irských druhů stromů na jejich vlastních pozemcích v oblasti Wicklow.Při výrobě se používá 50 % nesladového ječmene a 50 % sladového ječmene. Po trojité destilaci whisky...
Teeling Renaissance je limitovaná série single malt whisky a je součástí kolekce Vintage Reserve. Tato kolekce zahrnuje řadu ručně vybraných sudů, které byly speciálně vybrány společností Teeling pro jejich charakteristické vlastnosti.
Prostřednictvím jedinečné směsi a patentovaného složení vznikl „přírodní“ likér s jedinečnou chutí a všestranností. Může být konzumován samotný nebo smíchán s jakoukoli základní lihovinou do špičkových koktejlů.
Tequila Sangre de Vida Blanco začíná pomalým pražením srdíček z agáve piña v cihlových pecích s kamennými stěnami. Po staletí starém umění pomalého vaření následuje ochlazení, drcení a nakonec vylisování srdíček do mosto (sladké šťávy), která se poté pět dní fermentuje a třikrát destiluje.
Limitovaná várka, v roce 2022 bylo celosvětově vyrobeno pouze 35 000 lahví! Pineberry je opravdu zajímavé ovoce. Vypadá jako bílá jahoda, ale chutná jako ananas jen s jemným nádechem jahody.
Za výjimečností každého rumu Transcontinental Rum Line jsou dvě fáze zrání, které probíhají ve dvou rozdílných klimatických pásmech.
Série rumů zrajících v sudech z amerického dubu, portského nebo sherry. Limitovaná edice zrající pod dohledem Hernana Parry, která svědčí o odhodlání a tvrdé práci při vytváření a zachycování jedinečných chuťových profilů. Bylo nalahvováno 321 kusů.
Tento relativně mladý melasový rum byl destilovaný v roce 2012 v palírně Worthy Park na Jamajce. Po destilaci se nechal zrát po dobu 4 let v tropickém karibském podnebí, následně ještě rok dozrával v dubových sudech v Evropě.
Převážná část rumů použitá pro blend Doorly's Fine Old Barbados Rum 14yo dozrávala v sudech po bourbonu, některé ovšem i v sudech po Madeiře, díky čemuž má Doorly's charakteristický sladký nádech. Vychutnejte si další ze skvělých, nedoslazovaných rumů barbadoské palírny Foursquare.
Třpytivý gin, ideální do koktejlů, vás okouzlí. Vřes a lékořice se snoubí v tomto fascinujícím ginu inspirovaném faunou na místních kopcích, které jsou kolem palírny.
Základ pro výrobu ginu je rýžový líh, stejně jako lokální botaniky - yuzu, dřevěné lupínky hinoki, bambusové listy, zelené sans, zda Gyokuro zelený čaj.