Potěšte své blízké a přátelé dobrým alkoholem v dárkovém balení.
Snoubení skotského řemesla a japonské tradice. Povaha dubu Mizunara má za následek větší vliv na chuť ze sudu. Sud přináší do směsi řadu jemných aromatických chutí zakončených nádechem koření.
Walsh Whiskey poprvé představila svůj 12 let starý výraz The Irishman v roce 2013. V roce 2022 se společnost rozhodla rebrandovat a znovu uvést na trh sortiment, čímž vdechla život tomuto novému výrazu 12leté single malt whisky, která zrála výhradně v prvním plnicím, plamenem spáleném sudu z...
Palírnu Glen Grant v roce 1840 založili bratři John a James Grantovi. O 32 let později se do čela společnosti postavil James "The Major" Grant, který zavedl mnohá vylepšení, jež se v palírně používají dodnes. Patří k nim velmi vysoké destilační kotle a revoluční deflegmátor, díky němuž se z kotlů...
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Každá láhev v kolekci "Rum is nature - Collection" je důkazem silného spojení mezi rumem a přírodou. Etiketa na každé láhvi a přiložená dárková krabička odráží toto spojení s dechberoucími obrázky zvířat. Destilováno: červen 2001 Lahvováno: červen 2017 Omezeno na 281 lahví po celém světě
V současné době je k dispozici nejstarší irská single malt whisky a je omezena na velmi malé množství. Byla stáčena ze dvou velmi zajímavých sudů, které byly naplněny v roce 1983 a společně vynesly skromných 275 lahví.
Teeling Stout cask dozrával v sudech 200 Fathoms Imperial Stout z pivovaru Galway Bay. Díky tomu vznikla bohatá a čokoládová whiskey.
Vůně rašelinová, ovocná, jemně kořeněná. Chuť je velmi jemná, krémová, sladová, sladká, rašelinový kouř, vanilka. Dlouhotrvající závěr s vůní rašeliny.
Tento jedinečný slad byl vyzrálý ve čtvrtinových sudech. Menší sud umožňuje větší interakci mezi dřevem a lihovinou a dává whisky velkou hloubku chuti a aroma v kratším časovém období.
Glenmorangie FINEST RESERVE Highland Single Malt Scotch Whisky 19yo se svými živými citrusovými tóny a intenzivní krémovou texturou slaví podpisový styl lihovaru. Zrál v nejlepších amerických sudech z bílého dubového ex-bourbonu. Výsledný výraz, tak úctyhodný, přesto tak živý, umocňuje jemný a...
Glenmorangie Legends The CADBOLL zrála ve vynikajících sudech po sladkém víně z hroznů Muscat a Sémillion. Získává delikátní bohatou sladovou whisky, která ctí krásu Caodboll Cupu.
Pro výrobu Godet SINGLE-GRAPE RARE Folle Blanche Cognac byly použity hrozny Montils, Ugni Blanc, Folle Blanche a Colombard.
Highland Park 10 Years Old je nejmladším původním lahvováním Highland Parku.
Toto lahvování Jack Daniel's Master Distiller Series je věnováno mistru palírníkovi Jessu Gambleovi, který palírnu provozoval dva roky. Přestože byl jedním z prvních mistrů lihovarníků, kteří nepocházeli přímo z rodiny Jack Daniel's, získal si vynikající pověst. Každá láhev má na etiketě sériové...
Vrstvy složitosti a chuti se vynořují z cesty zrání, která začíná v sudech American White Oak ex bourbon, než je část whisky rozdělena mezi šest různých sudů z panenského dubu pocházejících z různých regionů Francie. Výsledkem je ovocná a kořeněná whisky s příchutí krémového karamelu, pečené...
Old Pulteney 25yo zrála nejprve v americkém dubu, ve kterém získala jeho kořenitou sladkost, později dozrávala ve španělských dubových sudech.
Rum se vyrábí v malém městě Remedios v srdci Kuby. Malé koloniální město je třetím nejstarším městem na Kubě. Lihovar přikládá velký význam čistotě a kvalitě ve výrobě. Zrání probíhá 18 let v sudech z amerického bílého dubu. Do rumy nebyl přidáván žádný karamel.
Centenario 18yo zraje v americkém dubu metodou solera a obsahuje rumy staré 4-18 let.
K výrobě japonského ginu se používá sto let stará technika. Všech devět rostlin pochází z Hirošimy. Suchý gin, ve kterém se odráží mořská mlha a svěžest dominantních citrusových plodů.
Sir Edward's SMOKY je lehce rašelinové lahvování původní Sir Edward's Blended Scotch Whisky. Destilace i pomalé zrání probíhá v dubových sudech v srdci Skotska.