Delikatesy pro všechny požitkáře, cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum a čokoláda.
Sojové výpečky ochucené restovanou cibulkou, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je jako českou klasiku se zelím a knedlíkem nebo jen tak na chleba k pivu.
Vyvážená káva s opravdu lehkou svěžestí. Chuťový profil La Paz ukrývá příjemnou karamelovou sladkost a lehké grepové tóny.
Vyvážená káva dozrávající v blízkosti divokých pralesů. Sladká chuť máslových sušenek se v těle spojuje s příjemnou hořkostí arašídů.
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády.
Lehká a lehce svěží. V kávě se perfektně vyvažují tóny sladkého lesního medu, ořechové hořkosti a svěžesti citrusů.
Vyvážená káva dozrávající v blízkosti divokých pralesů. Sladká chuť máslových sušenek se v těle spojuje s příjemnou hořkostí arašídů. hrubé mletí (french press)
Křupavé chipsy z mléčné belgické čokolády
Křupavé mléčné čokoládové lupínky s příchutí peprmintu.
Čokoládovna Meybona vkládá do každého produktu kousek svého srdce, které je zasvěcené produkci těch nejkvalitnějších a nejlepších čokolád. Rodinná firma s téměř 100letou tradicí vyrábí své kvalitní tmavé čokolády z pečlivě vybraných surovin a prvotřídního kakaa. Netradiční kombinace jahod a pepře...
Zažijte něco výjimečného a vychutnejte si lahodné harmonické spojení delikátních chutí světoznámých likérů ukrytých v jemné hořké belgické čokoládě. Duc d'O - likérové pralinky jsou uloženy do originální dřevěné krabičky a jsou proto vhodné jako skvělý dárek.
Ostružinový džem se vyrábí z celých plodů. Jeho přípravu zkracuje firma Via Delicia na minimum, aby se co nejvíce zachovala přírodní chuť plodů, i jejich cenné látky a vitamíny. Ostružiny jsou totiž mimo jiné známé pro svůj velký obsah antioxidantů.
Červený rybíz byl pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů vždy nepostradatelným ovocem pro výrobu šťáv, marmelád a želé. Proto pár keříků nikdy nechybělo u žádné chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je navíc snad tou nejlepší pro lepení vánočního cukroví.
Tento džem je pro někoho možná trochu neobvyklý, tím ale lépe. Rakytník plodí malé oranžové bobule, které jsou plné vitamínů. Obsahují tolik prospěšných látek, že by bylo škoda neproměnit je v lahodný džem.
Játrová paštika v selském stylu – zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které se přidává pořádná porce cibulky restované na vepřovém sádle.
Oproti povidlům se tento švestkový džem vaří mnohem kratší dobu, proto v něm ucítíte svěží chuť ovoce, obohacené badyánem, hřebíčkem a skořicí. Vyzkoušejte na koláč, do dortů, medovníků, na lokše a škubánky. Pokud máte rádi kapra načerno, může vám tento džem posloužit jako výborný základ omáčky.
Borůvky na tento džem pochází z Jeseníků, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi silnou ovocnou chuť. Borůvkový džem je skutečnou delikatesou, nejlepší na krajíc chleba s máslem. A co teprve, když se rozmíchá v domácím hustém jogurtu!
Vepřovka jak má být - obsahuje 99% kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidáváme žádnou vodu. Tento produkt neobsahuje lepek.
Čokoládové lanýže tající v ústech s lehkou kávovou notou pro chvíle potěšení.
Vyzrálé moravské meruňky jsou ideální surovinou na výrobu džemů. Šetrným vařením se podařilo částečně zachovat kousky meruněk.
Sojové výpečky ochucené gyros kořením, které potěší všechny vegany, vegetariány ale i milovníky masa - nepoznáte totiž, že se jedná o rostlinou alternativu! Vyzkoušejte je s pita chlebem, do tortill nebo na trendy poke bowl.