Oproti povidlům se tento švestkový džem vaří mnohem kratší dobu, proto v něm ucítíte svěží chuť ovoce, obohacené badyánem, hřebíčkem a skořicí. Vyzkoušejte na koláč, do dortů, medovníků, na lokše a škubánky. Pokud máte rádi kapra načerno, může vám tento džem posloužit jako výborný základ omáčky.
Borůvky na tento džem pochází z Jeseníků, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi silnou ovocnou chuť. Borůvkový džem je skutečnou delikatesou, nejlepší na krajíc chleba s máslem. A co teprve, když se rozmíchá v domácím hustém jogurtu!
Vepřovka jak má být - obsahuje 99% kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidáváme žádnou vodu. Tento produkt neobsahuje lepek.