Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).
Každé víno vypráví příběh. Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1966 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl křest sedmého alba The Beatles Revolver, které je v Rokenrolové síni slávy považováno...
Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.
Kopke Porto 10yo zraje v dubových sudech nejméně po dobu deseti let. Obecně platí, čím starší červené portské, tím světlejší je jeho barva.
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno vysoké kvality, vyrobené z jediné sklizně. Víno Colheita zraje v...
Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.
Intenzivní zlatožlutá barva. Aroma diskrétní a delikátní, hojné jako tóny sušeného ovoce, třešní v sirupu a jemné melasy. Živé, bohaté v ústech, vykazuje vynikající strukturu a dobrou vitalitu. Elegance dominuje a pokračuje přes mastný a výrazný povrch.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno vysoké kvality, vyrobené z jediné sklizně. Víno Colheita zraje v...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
Zrání v dubových sudech po dobu přibližně 50 let o objemu 300 litrů, proměnilo toto víno téměř v esenci, která produkuje intenzivní a komplexní aroma koření a sušeného ovoce.