Rodinné vinařství na Soutoku založil v roce 2011 Karel Průša s unikátní vizí – vytvořit kolekci kvalitních vín nejvýznamnějších moravských odrůd. Vinařství totiž leží nejen nedaleko soutoku řeky Moravy a Dyje, ale také na pomezí tří významných moravských vinařských podoblastí: Velkopavlovické, Mikulovské a Slovácké. Právě odtud přijímají jen ty nejzdravější a nejvyzrálejší hrozny a díky mnohaletým zkušenostem s výrobou vín po celém světě je přetváří za použití tradičních i šetrných moderních postupů ve skvělá a oceňovaná vína.
V chuti vína dominují tóny žlutého jablka, svěžího červeného rybízu v kombinaci s příjemnou nuancí lipového medu.
Každý rok vybereme nejlepší šarži hroznů dané odrůdy. Po důsledné selekci a třídění těchto hroznů pak vyrábíme víno za pomoci tradičních postupů.