V kategorii šampaňské, víno a pivo sdružujeme naši kompletní nabídku vín a piv. Naleznete zde zejména bohatý výběr tichých a fortifikovaných vín včetně šampaňského a šumivých vín.
Víno s poutavou barvou bílého zlata ohromí rozmanitou paletou vůní tropického ovoce připomínající maracuju, mango nebo limetku. Exotické ovoce hledejte i v jeho chuti. Narazíte v ní liči, kiwi či jemné mangové tóny. Chuťovou svěžest podtrhuje limetkový závěr a vyšší kyselinka, díky níž víno...
Víno brilantně čisté barvy bílého zlata, s lehkou a nevtíravou vůní po jostě a čerstvých nektarinkách. Jejich tóny vévodí i svěží ovocné chuti, která je harmonická, mírně pikantní, s dlouhým závěrem.
Víno třpytivé barvy lipového květu a svěží citrusové vůně s jemným bylinkovým tónem. Plné ovocné chuti kraluje šťavnatost zelených jablíček doprovázená hladkou a vláčnou kyselinkou, která je v dokonalé harmonii s lehce kořenitým závěrem.
První výrobce na světě, který začal produktovat champagne. Založena 1729.
Vychutnejte si rafinované a elegantní víno z moderního vinařství, které dodnes ctí svou tradici a využívá původních metod výroby. Nani Rizzi Extra Dry Prosecco je plné ovocného aroma s tóny jablek a žlutých broskví. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhým závěrem.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno vysoké kvality, vyrobené z jediné sklizně. Víno Colheita zraje v...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno Colheita zraje v dubových sudech po dobu, která se může lišit, ale...
White Sands Reif Estate Winery 2018 bylo vyrobeno pomocí pomalého, teplotně řízeného kvašení, které umožnilo tomuto vínu udržet svěží kyselost.
Hrozný pro víno Reif Estate Winery Sparkling Chardonnay byly sklizeny brzy, aby bylo víno svěží, ovocné s jemnou kyselinkou.
Velmi jemné ledové víno má aroma plné tropického ovoce, medu, meruněk a broskví. Chuť je vyvážená, se svěží kyselinkou. Reif Estate Winery Vidal Ice Wine se ideálně hodí k modrým sýrům. Doporučujeme také vyzkoušet v míchaných drincích, například s vodkou Martini Icewine.
19 zločinů proměnilo kriminálníky v kolonisty. V roce 1788 byli ti, kteří se provinili alespoň jedním z 19 trestných činů, vyhoštěni do Austrálie. Na drsné muže, kteří se dostali až na břeh, čekal nový svět. Jako průkopníci v hraniční kolonii vytvořili novou zemi a nové životy.
Viorica je moldavské dívčí jméno odvozené od názvu stejnojmenné květiny. Toto osobité víno se vyrábí z vybraných hroznů odrůdy Viorica, u kterých se příjemné květinové aroma rozvíjí do typické muškátové vůně.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Vinařství Bellenda bylo založeno v roce 1986, nicméně rodina Cosmo se výrobě a pěstování vína věnuje již po celá desetiletí. Vinařství sídlí ve vesničce Carpesica v oblasti DOCG, kde je průměrná nadmořská výška je 200 m n. m. Filozofie značky Bellenda je o respektu k vinicím i jejich prostředí.