V kategorii šampaňské, víno a pivo sdružujeme naši kompletní nabídku vín a piv. Naleznete zde zejména bohatý výběr tichých a fortifikovaných vín včetně šampaňského a šumivých vín.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší...
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Carlo Gancia se narodil roku 1829 v obci Narzole v oblasti italského Piemontu. V polovině 19. století, kdy byla výroba perlivých vín v Itálii jen fantazií, se devatenáctiletý Carlo rozhodl přeměnit sen v realitu a vycestoval do Francie, aby se seznámil a inspiroval víny za Alpami. Ve Francii...
Velmi bohatá vrstva chutí. Měkké bobulové ovoce s kombinací kořeněného charakteru.
Sladká chuť podobná medu a želé. Bílé ovoce, které připomínají hruškový nebo jablečný džem. Na patře má ovocnou intenzitu se skvělou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Plná a strukturovaná povrchová úprava.
Frizzante se svěží vůní s jemně sladkou dochutí s příjemně perlivou kyselinkou. Skladem poslední kus
Pod Dolomity ožívají kopce Valdobbiadene místní kulturou, znalostmi a vášní pro výrobu Prosecca. V kraji tichých údolí a dramatických panoramat se zde hrozny Glera pěstují již od římských dob. V srdci řemeslné italské vinařské kultury je velká část této oblasti zapsána na seznamu světového...
Perrier-Jouët Blason Rosé s lehkým nádechem pomeranče vyniká zralým buketem. Jeho chuť je plná a bohatá, avšak velmi lehká. Můžete v ní rozpoznat červené ovoce a divokou jahodu, díky nimž chutná sladce jako marmeláda. Dále v ní najdete i náznak fialek a okvětních lístků růže.
Kombinace lahodné sladkosti s jasným ovocem a typickou svěžestí. Nekonvenční láhev Mumm Olympe ctí minulost v duchu budoucnosti: ikonická červená stuha je vyryta ve skle. Tóny medu a sušeného ovoce rozmazlují smysly a dělají z tohoto šampaňského lahodný doplněk kreativních koktejlů.
Víno má intenzivní rubínově červenou barvu, komplexní vůni zralého ovoce a kořeněné tóny. Víno s jemnou tříslovinou, sametové a plné.
Cabernet-Sauvignon Henry of Pelham 2019 má jiskřivě červenou barvu, vůni zralého ovoce a svěží, ovocnou chuť s lehce kouřovými tóny. Jedná se o směs Cabernetu Franc, Merlot a Cabernetu Sauvignon (50:30:20). Víno se skvěle hodí ke středomořské kuchyni, těstovinám nebo grilovaným masům.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Jihoitalské Primitivo z výběrové oblasti Manduria. Hrozny Primitivo dozrávají velmi brzy, což vysvětluje jeho název. Zajímavé je, že pouhých 20 dní po sklizni prvních hroznů proběhne „dosběr“ zbývajících, později dozrávajících. Tyto mladší hrozny obsahují vyšší úroveň kyselin a vinař je používá k...
Červené víno s jasně rubínově červenou barvou a intenzivní chutí s ovocným buketem.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou...
Tmavě červená barva s fialovými odstíny. Ovocné tóny třešně, lékořice a koření. Plné chuťově štíhlé, s dobrou perzistencí. Ideální podávání ke steakům a pikantním sýrům. Doporučená teplota podávání 18°C
Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Víno vysoké kvality, vyrobené z jediné sklizně. Víno Colheita zraje v...
Henri Giraud Fut de Chene MV Champagne 0,75L je vyráběné výhradně z různých specifických hroznů a pomocí speciálního postupu ve francouzské oblasti Champagne. Toto víno zraje několik let, než ho budete moci ochutnat.
Intenzivní zlatožlutá barva. Aroma diskrétní a delikátní, hojné jako tóny sušeného ovoce, třešní v sirupu a jemné melasy. Živé, bohaté v ústech, vykazuje vynikající strukturu a dobrou vitalitu. Elegance dominuje a pokračuje přes mastný a výrazný povrch.