Chcete-li ochutnat typický francouzský vermut, pak je značka Dolin tím pravým. Stejnojmenná společnost vznikla díky rodinné soupeřivosti. V roce 1821 se Joseph Chavass odhodlal vyrobit lepší vermut než jeho bratranec v Turíně. Tak se zrodila francouzská verze tohoto italského fortifikovaného vína. Původně se značka jmenovala Vermouth de Chambéry, později byla přejmenována na Dolin, po manželovi jedné ze zakladatelových dcer. Vermouth de Chambéry je nicméně dodnes oficiálním označením tohoto nápoje, které nese chráněné označení původu AOC z oblasti Chambéry a Dolin je jeho posledním nezávislým francouzským producentem. K výrobě vermutu Dolin se používá vysoce kvalitní víno a kolem 50 alpských bylin, rostlin a koření, které mu dodávají jeho autentickou, čerstvou a elegantní chuť. Bílý i červený vermut Dolin je také skvělý pro míchání koktejlů a oblíbený je mezi barmany po celém světě.
Vermut historické značky Dolin se dodnes vyrábí v alpských kopcích kolem Chambery podle původního receptu z roku 1821. Na vrcholu byl "styl Chambery" v 19. století a na počátku 20., dnes je Dolin posledním zbývajícím producentem tradičního Vermouth de Chambery.
Červená varianta vermutu Dolin de Chambery si získává svou tmavě uhrančivou bravu spíše díky maceraci bylin než od červených hroznů. Jeho chuť je sušší a lehčí.
Vermut historické značky Dolin se dodnes vyrábí v alpských kopcích kolem Chambery podle původního receptu z roku 1821. Na vrcholu byl "styl Chambery" v 19. století a na počátku 20., dnes je Dolin posledním zbývajícím producentem tradičního Vermouth de Chambery.