Alkoholické bittery s hustou konzistencí a bylino-kořeněnou chutí vyrobil ve venezuelském městě Angostura poprvé německý lékař Johann Gottlieb Benjamin Siegert. A jak už jeho povolání napovídá, původně zde míchal léky pro vojáky trpící horečkami a žaludečními nevolnostmi. Experimentování s místními tropickými bylinami a rostlinami ovšem vzalo za své a Siegert v roce 1824 vymyslel originální recepturu bitterů Angostura. V tradici poté pokračovali jeho synové a receptura se dědila z generace na generaci. Dnes se tyto bittery vyrábí v Trinidadu a v Tobagu a mezi barmany jsou velice oblíbené.
Angostura Aromatic Bitters je tajnou zbraní barmanů po celém světě. Díky své schopnosti vyzdvihovat a spojovat jednotlivé chutě, našel tento bitter velké uplatnění nejen při míchání nejrůznějších koktejlů a drinků, ale také v kulinářství.
Angostura Orange Bitter je hořký likér vyrobený z kůry šťavnatých pomerančů, které dozrávají pod tropickým karibským sluncem. Má jedinečně komplexní chuť, která se ideálně páruje s vodkou, ginem a whisky. Zajímavý charakter dodá také nejrůznějším rumovým koktejlům, nebo dokonce pokrmům.