V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Angostura Aromatic Bitters je tajnou zbraní barmanů po celém světě. Díky své schopnosti vyzdvihovat a spojovat jednotlivé chutě, našel tento bitter velké uplatnění nejen při míchání nejrůznějších koktejlů a drinků, ale také v kulinářství.
Bitter Fee Brothers Aztec Chocolate vychází z tradiční receptury starých Aztéků, kteří vyráběli nápoj z kakaa, pepře a koření. V chuti je kromě aztécké čokolády cítit pikantní nádech papriky. Vysoce kvalitní bitter, který dodá kapku nevšednosti každému míchanému drinku.
Vecchia Romagna Etichetta Nera Brandy je italská brandy, která svůj nezaměnitelný charakter získává díky tomu, že je vyráběna z věhlasné odrůdy vína Vecchia Romagna. Zraje dlouhodobě v dubových sudech, má suchou, ale přesto plnou chuť a výrazné aroma.
De Kuyper Kwai Feh Lychee Liqueur je čistá esence čerstvých plodů liči zachycená v lehké, sladké a přírodní chuti tohoto svěžího likéru s jemně růžovou barvou. Vychutnáte si ho při nejrůznějších příležitostech. Samotný i míchaný.
Žufánek Kontušovka 0,5L je likér vyrobený z devíti bylin jenž byly týdny macerovány v destilátu z medoviny. Věčnou popularitu mu zajistil dobrý voják Švejk a závodčí, v jehož dechu byla Kontušovka správně identifikována.
Další archivní produkt z rodiny Žufánků. Tato pálenka zraje v dubových sudech, díky kterým získává vanilkový tón a nasládlou chuť sušených hrušek.
Zlatá podoba slivovice, která díky dlouhému zrání v dubu získala ke svým vlastnostem i jedinečný koňakový tón. Tuto slivovici vyrábí rodina Žufánků, kteří se snaží o co nejlepší a nejkvalitnější pálenky.
Vánoční edice . Skládá se z 10% pomerančové šťávy, 8% medu, koření a výrazné stopy skořice.
Meukow VOSP je balen do zajímavé lahve s charakteristickým znakem pantera. Oproti průměrnému koňaku nabízí vyváženou a plnou chuť symbolizující výjimečnost a eleganci.
Safari liqueur byl vyroben z lahodného svazku exotického ovoce, včetně manga, papáje, mučenky a limetky.
Gruzignac je tradiční gruzínský destilát, který se vyznačuje typickou zlatavou barvou a harmonickou chutí s tóny čokolády a vlašských ořechů. Je vynikající jak čistý, tak v mixech s colou nebo tonikem.
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Horňácká jednodruhová slivovice z odrůdy Durancií rostoucích pouze na svazích kolem Kuželova a Malé Vrbky. Vyrobena tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru.
Chamarel Mandarin je lahodný rumový elixír jemné a hladké chuti. Tento likér je dokonalým spojením prémiového rumu a mandarinkového extraktu. Vychutnáte si ho samotný, na ledu, i jako součást míchaných nápojů.
Chamarel Vanilla Rum Liqueur je perfektní směsí prémiového rumu vyrobeného z čisté šťávy cukrové třtiny a přírodních vanilkových lusků. Za jemností rumu stojí pomalá a pozvolná macerace.
Vaječný likér Bartida Original je mezi českými výrobky charakteristický svým nejvyšším podílem vaječných žloutků. Za jeho vynikající chutí stojí také prvotřídní smetana a třtinový cukr.
Přírodní, lahodný, nasládlý likér s 20% obsahu alkoholu. Ovocný charakter se získává louhováním černých višní ve velmi jemném lihu s přísadou koření, díky tomu přechází náznakem do portského buketu.
The Bitter Truth Grapefruit dodá jemnou, a přesto osvěžující "šťávu" každému koktejlu a míchanému drinku. Skvěle se hodí především do těch, ve kterých je gin, vodka nebo blanco tequila. Grep se zde harmonicky setkává s chmelem a vytváří velmi svěží, citrusové tóny.
Licor 43 "Cuarenta y Tres" je moderní klasikou, která představuje špičku mezi likéry. Jedinečnou chuť s fantastickým aroma získává díky přírodním, pečlivě vybraným bylinám a citrusům. Chutná skvěle jak čistý na ledu, tak ve svěžích koktejlech.
Absint Žufánek následuje tradiční postupy výroby z 18. století, kdy se absinth rodil jako koncentrát chutí a vůní destilovaný z nejlepších bylin. Absinthe St. Antoine se vyrábí průtahovou destilací vybraných bylin, včetně pelyňku pravého a pelyňku pontského.