V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Sarajishvili V.S. Brandy 0,7L je gruzijský koňak, který se vyrábí s použitím francouzské technologie. Je vyrobeno z nejlepších vinných brandy z různých vinařských mikrozón v Gruzii. Jeho barva je slámová a aroma vinného brandy a příjemná chuť Vás jistě okouzlí.
Sarajishvili V.S.O.P. Brandy 0,7L je gruzijský koňak, který se vyrabí s použitím francouzké technologie. Je vyrobeno z nejlepších vinných brandy z různých vinařských mikrozón v Gruzii. Vyznačuje se jantarově zlatou barvou, elegantní aroma a harmonická chuť vanilky a čokolády.
Brandy Torres vychází ze starodávné tradice vinařství. Vyrábí se dvojitou destilací vybraných vín z odrůd Parellada a Ugni Blanc v měděných kotlích. Z výsledného destilátu se pečlivě vybírají ty nejlepší a nejaromatičtější části, které se pak nechají zrát v sudech z limousinského dubu.
Přesná receptura bylinného extraktu zůstává střeženým tajemstvím, ale jde o speciálně vybrané byliny, kořínky a koření s přísadami nesoucí typické sicilské vůně a chutě, jako jsou esenciální oleje z citrusových plodů – pomerančů a citronů a také z granátových jablíček.
Lahev plná orientální botanicals s gunpowder čajem.
Elg No. 1 vysílá do světa jasnou zprávu: už i do Dánska se dostala ginová revoluce! V roce 2016 obhájil gin Elg No. 1 stříbro na soutěži Wine & Spirit, v roce 2017 dokonce získal dvakrát zlato.
Elg No. 2 Gin obsahuje pouze tři botanicals: jalovec, koriandr a mrkev. I přesto se vyznačuje velmi intenzivní, ovšem jemnou vůní a chutí.
Elg No. 3 Navy Strength Gin má o 10% více alkoholu než Elg No.1 , taktéž v něm nalezneme více citrusových tónů.
Frangelico je italský likér z lískových oříšků, esence a výtažků z kávy, kakaa a vanilky. Podle legendy jeho historii začali před více než 300 lety psát křesťanští mniši, kteří žili v horách v severoitalském Piemontu.
Příběh tohoto ginu začal snem. Snem vytvořit destilát, který by připomínal zahradu života, dokonalou harmonii rozmanitých chutí přírody v jedné láhvi. Zakládá se na tom nejlepším z francouzské tradice; kvalitních přírodních ingrediencích a vysoce precizní destilaci v malých kotlíkových přístrojích.
KAH Reposado byla navržena tak, aby znázorňovala úctu a čest mexického lidu. Ctí tradice slavného mexického Dne mrtvých, což je 300 let starý rituál symbolizující smrt a znovuzrození. Každá láhev je originálním, ručně vyráběným uměleckým dílem a žádné dvě nejsou stejné.
Kimerud Wild Grade Gin je silný suchý gin s dotekem divokých botaniků, které rostou na severu Norska. Ideální použití pro koktejly jako jsou suché Martini, Negroni a další. Ale také velmi pěkné, pokud chcete Gin Tonic s více chuti. Také vítěz zlaté medaile.
Single Distillery v názvu znamená, že eaux-de-vie pocházejí z jedné palírny a mají tak stejný profil. Výsledný blend je jemnější a ovocnější, chuť méně kořeněná.
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
Rumový Elixír Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu 3-5letých rumů, ve kterých se nechávají macerovat zralé banány a následně se přidává karamel.
Po úspěchu Langley’s No. 8 byl po několika letech na trh uveden gin typu Old Tom, stylu, který byl oblíbený v 18. a 19. století. Nabízí intenzivnější, lehce sladší chuťový profil než gin typu London Dry, ale zároveň ne tak sladký jako holandský Jenever.
Reine Claude (francouzsky „královna Klaudie“, odsud počeštěný název renklóda) je ušlechtilý ovocný destilát z rynglí – slivoně renklódy.
Delikátní rumový likér z Panenských ostrovů. Vzniká smícháním rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvé smetany, vanilky, karamelu, kakaa a je doslazen třtinovým cukrem.
Jemnost s nádechem sladkosti. Úžasný zážitek pro vaše smysly.
Clase Azul Reposado je ultraprémiová tequila z oblasti Jesus Maria v Jalisco. Je 100% agávová, zrající minimálně 8 měsíců před plněním do ručně malované karafy Talavera.