Dárková balení pro výjimečné situace. V tubusu, se skleničkami, v obalu s udržitelnou teplotou.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Intenzivní zlatožlutá barva. Aroma diskrétní a delikátní, hojné jako tóny sušeného ovoce, třešní v sirupu a jemné melasy. Živé, bohaté v ústech, vykazuje vynikající strukturu a dobrou vitalitu. Elegance dominuje a pokračuje přes mastný a výrazný povrch.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během...
Zrání v dubových sudech po dobu přibližně 50 let o objemu 300 litrů, proměnilo toto víno téměř v esenci, která produkuje intenzivní a komplexní aroma koření a sušeného ovoce.