Rum je momentálně asi nejoblíbenější základ pro výrobu likérů. Téměř každý výrobce rumu produkuje i rumový likér. Mezi nejoblíbenější příchuť patří tradičně med, karamel, káva a vanilka.
Rumový likér Takamaka Pineapple je dokonalou směsí bílého rumu z cukrové třtiny a sladkého ananasu. Obě ingredience společně ztělesňují mladého ducha Seychel a představují tradiční a oblíbené tropické chutě.
Clement Créole Shrubb Rhum Liqueur je ochucený zemědělský rum z Martiniku. Pálí se z cukrové třtiny a poté se do něj přidává hořká pomerančová kůra a kreolské koření. Na ostrově mu díky jeho chuti přezdívají "vánoční rum".
Chamarel Coffee je lahodný rumový elixír jemné a hladké chuti. Tento likér je dokonalým spojením prémiového rumu a kávových zrn. Vychutnáte si ho samotný, na ledu, i jako součást míchaných nápojů.
Isautier Arrange Goyave Rooibos vás na první pohled dostane svou krásně červenou barvou s měděnými odlesky. V silné aromatické chuti lze rozpoznávat stopy rooibosu a exotické guavy.
Základem pro krémový likér Bumbu je směs Bumbu rumů z Panamy, smetany, chai koření, kokosu a skořice. Jedná se o vyvážený likér, který si vychutnáte samotný, nebo ve svém oblíbeném drinku.
Bartida Original Tuzemák je původní oblíbenou a tradiční klasikou. Ovšem vylepšenou přidáním rumu a macerací pravé vanilky.
JM Shrubb d´Orange Rhum Liqueur se vyznačuje příjemně sladkou rumovou chutí i vůní, ve které je cítit především směs koření a pomeranče. Jemně suchá ovocnost nádherně kontrastuje s kořeněnou hřejivostí. V chuťově bohatém likéru zaujmou také tóny čokolády a jemně pikantní pepřové stopy.
Ron Barcelo Cream Liqueur pochází z Dominikánské republiky. Vyrábí se ze smetanového základu, do kterého se přidává karibský rum. Chuť je velice jemná, krémová a není příliš sladká. Díky své nižší ceně patří do kategorie dostupných, ale přesto velmi kvalitních a sofistikovaných rumových likérů.
Rumový likér A.H. Riise má krémovou strukturu, nižší obsah alkoholu (17 %) a příjemnou sladkost. Chuť je plná kakaa, karamelu a cukrové třtiny. Jedná se o velmi dobrý a vyvážený likér, který se skvěle hodí k dezertům.
Bielle Shrubb Rhum Liqueur 0,5L je likér na bázi rumu, vyrobený kombinací bílého zemědělského rumu, sirupem z třtinového cukru a exotické koření. Použity jsou kvalitní suroviny, jako ženšen a zázvor . Vyrobeno na ostrově Marie-Galante, příjemný jen tak samotný s ledem nebo v koktejlu.
Arehucas Guanche Honey Rum vzniká propojením klasického vyzrálého kanárského Arehucas rumu a medu. Výsledkem je destilát s plnou a zároveň lahodnou chutí, ve kterém jsou kromě medu patrné tóny vanilky.
Black Jamaica Spiced Rum Liqueur 0,7L je likér na bázi rumu s obsahem alkoholu 35%. Vyrábí ho známý producent rumu Appleton Estate s historií, která sahá až do 18. století. Má vlastní třtinové plantáže. Rum má řadu pikantních a krémových tónů, které se odrážejí ve vůni a chuti.
Rumový Elixír Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu 3-5letých rumů, ve kterých se nechávají macerovat zralé banány a následně se přidává karamel.
Delikátní rumový likér z Panenských ostrovů. Vzniká smícháním rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvé smetany, vanilky, karamelu, kakaa a je doslazen třtinovým cukrem.
Velmi intenzivní černá barva. Vůně s tóny kávové esence a dřeva. Chuť je příjemná, suchá s hladkých povrchem. Doporučujeme podávat nachlazené nebo s ledem.
Kávová zrna jsou vybírána z nejlepších „kávových“ oblastí země, jako jsou Santa María de Dota a Naranjo. Z nich vyrobený kávový extrakt je smíchán s Centenario Añejo Especial 7 a dává tak vzniknout kávovému likéru Centenario Café.
Je šestým a posledním drahokamem řady Black Xo. Jedná se o limitovanou edici. Každá láhev je číslovaná. Celkem bylo vyrobeno 13.665 kusů. Směsi o různém obsahu alkoholu, kde jediný viditelný rozdíl je barva indikace šarže na lahvi a obsah alkoholu.