Dominikánské rumy Quorhum jsou dalším důkazem kvality a výjimečnosti destilátů pocházejících z dílny rodinného podniku Oliver&Oliver. I když tentokrát z trochu jiného konce. Za vznikem značky totiž stojí Nancy Garcia de Blanc, manželka Oliverova potomka a současného majitele značky, Pedra Ramona Olivera Lopéze. Stejně jako všechny ostatní Oliverovy rumy, se i Quorhum vyrábí malosériově podle tradičních kubánských metod a všechny milovníky prémiového rumu zaujmou především svou plnou chutí.
Tento dominikánský rum zraje 15 let v dubových sudech po bourbonu, 15 % obsahu se ale ještě nechává dozrát v o hodně starších sudech. Chuť je sladká a kouřová, její intenzitu podporuje dřevitý nádech. Přesto se jedná o velmi mírný a jemný rum s dlouhým závěrem.
Quorhum Solera 23yo je díky unikátnímu způsobu zrání velice zajímavým rumem z Dominikánské republiky. Výsledkem netradičního míchání a extrémně dlouhého zrání je vysoce kvalitní rum s vyváženou jemnou chutí, ve které jsou cítit medové a karamelové tóny.
Ron Quorhum Solera 30yo je svým charakterem naprosto jedinečný a představuje vrchol celé řady Quorhum. Pod tou je podepsaná samotná Nancy Garcia de Blanc, manželka Pedra Ramona Olivera Lopéze, který je zakladatelem a majitelem novodobé historie značky Oliver& Oliver.
Quorhum Rum 12yo se vyrábí v Dominikánské republice, kde zraje 12 let v dubových sudech po bourbonu. Určitá část rumu (15 %) se ovšem odebírá a nechává dozrát ještě v o hodně starších sudech. Tato metoda činí rum opravdu zajímavým.