Chcete svu sbírku prémiových rumů rozšířit o opravdové klenoty? Kostarické rumy Ron Centenario jsou správnou volbou! Mezi fajnšmekry jsou velmi oblíbené, a to zejména pro svou přirozenou sladkost, která je výsledkem metodou zrání solera – sudy s různě starým rumem jsou vrstveny na sebe s tím, že nejmladší rum je na vrcholu a nejstarší naspod. Kvalifikovaní odborníci po určité době stáčí nejstarší rum do lahví a sud, který se tak vyprázdní, naplní rumem ze sudu nad ním atd.
Tento důkladný proces (typický také pro destiláty Ron Zacapa) spolu s ručně sbíranou cukrovou třtinou a tradičními pracovními postupy zaručuje intenzivní degustační zážitek. Při ochutnávce rumů Ron Centenario se můžete těšit na intenzivní chuť ovoce a pražených ořechů, která je doprovázena elegantním aroma. Už víte, zda sáhnete po rumu zrajícím 12, 20, 25 nebo 30 let?