Rum prvotřídní kvality a nejlepší doutníky, to je Dominikánská republika. Díky našemu pestrému sortimentu rumů z Karibských ostrovů máte jedinečnou možnost potěšit svoje gurmánské smysly. Z tmavých rumů zde naleznete např. prémiový rum Kirk and Sweeney nebo rum Puntacana, který se vyznačuje svou intenzivní chutí.
Mezi milovníky bílých rumů je velmi oblíbený např. Ron Matusalem, pro něhož je typická čistá chuť s jemnou květinovou vůní, a proto se skvěle hodí do koktejlů (např. Mojito, Cuba Libre). I příznivci sladkých ochucených rumů si zde přijdou na své. Je libo rum obohacený o kokosové mléko Espero Coco Caribe nebo rumový likér z vyzrálých banánů Kakadu?
Vizcaya Cask 12 Dark je 12letý stařený rum vyrobený z cukrové třtiny té nejvyšší kvality a zralosti. Má poněkud lehčí tělo než Vizcaya VXOP, ale jeho velmi bohatou chuť a aroma si okamžitě zamilujete.
Espero Extra Anejo XO je směsí velmi starých dominikánských rumů, které se pečlivě vybírají a míchají, aby vznikl jedinečný rum s jemnou sladkostí a výrazným ovocným aroma. Chuť je plná, s krásnou citrusovou sladkostí, nádechem banánů, kokosu, mírnou přítomností medu a koření.
12letý Ophyum Grand Premiere Rhum pochází z Dominikánské republiky a zraje metodou solera. Vychutnejte si další klenot od společnosti Oliver&Oliver, která patří k nejznámějším výrobcům kubánských a dominikánských rumů.
Tento rum z Dominikánské republiky patří do segmentu prémiových rumů, a je proto nejlepší čistý, k samotnému vychutnává a popíjení, případně podávaný "on the rocks". Novinka z roku 2016 je nejstarší z této řady a je opravdovým potěšením pro gurmány.
Cubaney Anejo Especial 3yo v aroma poznáváme sladké koření a přítomnost třtiny. Dokončení dlouhé, sladké.
Rumový Elixír Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu 3-5letých rumů, ve kterých se nechávají macerovat zralé banány a následně se přidává karamel.
Limitovaná edice Dominikánského rumu hrdě nesoucí název asi nejkrásnějšího Národního parku na ostrově nacházejícího se uvnitř země v provincii Baoruco na jihozápadě ostrova , blízko hranice s Haiti.
Dárková sada rumů z Dominikánské republiky. Sada obsahuje 3 miniatury o objemu 50ml
Barevná kolekce Island Signature odkrývá svěží rumy osobitého charakteru, který vždy vychází z jedinečnosti jejich země původu. V případě Anacaona se jedná o Dominikánskou republiku. Další rumy z této řady pochází z Mauricia (Turquoise Bay), Jamajky (Yellow Snake) a Guatemaly (Tierra Madre).
Další skvělý rum z proslulé palírny Albert Michler Distillery. Vůně tohoto námořnického rumu je perfektně vyvážená, plná tropického ovoce a lesních plodů. V chuti jsou cítit tóny ovoce, bylin, kokosového mléka, vanilky, karamelu a čokolády.
Canero Summum 12 Solera Ron Dominicano Sauternes Cask Finish Rum 12yo je ultraprémiový rum z Dominikánské republiky. Zraje po dobu minimálně 12 let ve starých sudech po Bourbonu a následně ve vinných sudech Chateau d’Arches oblasti Sauternes ve Francii, což dodává rumu jemnost a krásně zakulacený...
Tato vybraná směs nejjemnějšího dominikánského rumu zraje až 21 let v dubových sudech metodou Solera. Tato směs zraje 12 až 16 měsíců v ex-oloroso sudu.
Austrian Empire Navy Rum Solera 21 yo je excelentní rum solera 21 let se vyznačuje svěží vůní, spíše sladší chuí ovoce.Dlouhé zrání se navzájem dokonale doplňují. Vyznačuje se v impozantní velmi tmavou mahagonovou barvou.
Devatenáctiletý Presidente rum je sladký, temperamentní, dominikánský rum. Zraje v sudech po bourbonu, systémem solera. Několik posledních měsíců rum dozrává v sudech po španělském cherry.
Ultraprémiový rum z Dominikánské republiky. Zraje minimálně 12 let ve starých sudech po Bourbonu a následně ve vinných sudech po Sherry, což dodává rumu jemnost a krásně zakulacený nádech sladkosti s krásným odkazem na ušlechtilé hroznové víno.
Ron Esclavo XO je prémiový rum vyrobený z melasy cukrové třtiny, která zraje v tropickém klimatu Dominikánské republiky. Po dobu dvanácti až patnácti let odpočívá v sudech z amerického i francouzského dubu.
Relicario Ron Dominicano Peated Finish je rum speciálně vyvinutý společností Relicario Superior. Směs zrála 5 až 10 let v Dominikánské republice a poté dalších 6 měsíců ještě v sudech z amerického dubu o obejmu 250 litrů, ve kterých byla dříve uložena whisky.
Tento tropický rum vyrobený ze šťávy z cukrové třtiny a melasy zraje v sudech z amerického a francouzského dubu.
Jedná se o směs rumů, které zrají tři až pět let. Melasový rum z Dominikánské republiky je vhodný k míchání i k čistému pití.
Cristóbal Niña je prémiová rumová směs z Dominikánské republiky, která zraje v tropickém klimatu v sudech po bourbonu po dobu 8 až 12 let. Název je odvozen od Kolumbovy slavné lodi, která se původně jmenovala Santa Clara, ale později se jí začalo přezdívat La Niña.