Peated Malts of Distinction Tasting Selection Whisky 4x0,05LZobrazit větší

Peated Malts of Distinction Tasting Selection Whisky 4x0,05L

4 x 0,05L / 40%

Dárková sada obsahuje čtyři miniatury peated whisky ze Skotska i Irska. 

Více informací

649 Kč s DPH536,36 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Do 14 dnů

Dodavatel dodává zboží v průměrném intervalu jednou za 14 dní.

  • Země: N/A
  • Značka: N/A

Více informací

The Ardmore LEGACY Highland Single Malt Scotch Whisky - je rašelinová, jednosladová whisky ze Skotské vysočiny. Jde o kombinaci 80% peated a 20% unpeated sladu. Aroma jablek a karamelu, marcipánu a mandlí.

Connemara ORIGINAL Peated Single Malt Irish Whiskey - je irská whiskey a pochází z palírny Cooley lihovar už od roku 1987. Majitel John Teeling používá k destilovaní pouze irský ječmen a voda je z místních hor. Kouřové aroma, vyvážená rašelinost se závany medu a sušeného ovoce.

Bowmore Islay Single Malt Scotch Whisky 12yo - je nejprodávanější whiska palírny Bowmore Distillery, v sobě ukrývá vše, co je pro tuto palírnu typické – sílu mořského příboje, jedinečnost zdejší větrné krajiny a tradici předávanou z generace na generaci.

Laphroaig Whisky 10yo - jak již Galské jméno prozrazuje, pochází z palírny v krásné, malé zátoce. Laphroaig je nejzápadnější ze všech tří palíren na jihu ostrova Islay. Palírna vznikla okolo roku 1815 a má velmi specifický charakter, dřívější reklamní slogan "buď ji miluješ nebo nenávidíš" vše dokonale vystihuje.

Do vašeho baru doporučujeme