Jack Daniel's Family Of Fine Spirits 5x0,05LZobrazit větší

Jack Daniel's FAMILY OF FINE SPIRITS Whiskey Set 5x0,05L

5 x 0,05L / 39% / Dárkové balení

Dárková sada obsahuje pět miniatur legendární americké značky Jack Daniel’s.

Více informací

779 Kč s DPH643,80 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Do 14 dnů

Více informací

Jack Daniel's GENTLEMAN JACK Tennessee Whiskey - Bourbon světle jantarové barvy. Voní po karamelu a ovoci, zejména černém rybízu a mandarince. Tělo má měkké a hedvábné. Chuť je delikátní, vyvážená, výrazně karamelová, s náznakem vanilky a kouře. Závěr je jemně kouřový a rybízový.

Jack Daniel's Honey Whiskey Liqueur - je likér vycházející ze světoznámé Tennessee whiskey Jack Daniel's obohacený pravým medem z Tennessee. Kvalita a charakter Honey Tennessee je v souladu s tradicí Jacka Danielse. Milovníci této této značky budou jistě velmi příjemně překvapeni netradičním spojením těchto dvou ingrediencí.

Jack Daniel's Tennessee Whiskey - je jedním z nejprodávanějších bourbonů na světě. Zraje v sudech z bílého limousinského dubu, který mu dodává výslednou jemnou chuť. Doba zrání není přesně daná, whiskey se stáčí, až ji ochutnávači uznají zralou. Tennessee whiskey si nejlépe vychutnáte na ledu.

Jack Daniel's Tennessee Fire Whisky Liqueur - Vůně Jack Daniel's Fire je ohnivě kořeněná s nádechem čerstvé pálivé skořice. Výsledná chuť je pak lahodně hladká. Vychutnejte si unikátní skořicový likér s obsahem alkoholu 35%, který bude překvapením pro každého milovníka kvalitních Jack Daniel's Tennessee whiskey.

Jack Daniel's Single Barrel Whiskey - je špičkový výrobek a za svůj vznik vděčí panu Jimmy Bedfordovi, který byl šestým sklepmistrem v historii. Na základě svých dlouholetých zkušeností vybíral sudy a porovnával jejich drobné rozdíly.

Do vašeho baru doporučujeme