Plantation Cigar Box Rum 6x0,1LZobrazit větší

Plantation Cigar Box 6x0,1L

0,1L / 41.03% / Dárkové balení

Dárkové balení šesti ochutnávkových vzorků rumů Plantation o obsahu 0,1 l. V box najdete rumy: Plantation 3 Stars, Plantation Original Dark, Plantation Barbados Grande Reserve, Plantation Guatemala & Belize Gran Anejo, Plantation Xaymaca Special Dry a Plantation XO.

Více informací

1 299 Kč s DPH1 073,55 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Do 3 dnů

Více informací

Plantation 3 Stars je směs rumů ze tří klíčových karibských terrior: Barbadosu, Jamajky a Trinidadu. Každá z těchto zemí propůjčuje rumu jiné vlastnosti, dohromady však tvoří harmonický celek. Přísady z Barbadosu dodávají bohatou chuť a vyváženost na patře, ty z Trinidadu zase jemnost a jamajské výraznou strukturu. Plantation 3 Stars se skvěle hodí pro přípravu koktejlu Daiquiri.

Plantation Original Dark je prvotřídní blend rumů v barvě lehce načervenalého zlata. Zaujme svou sladkou a kořeněnou, měkkou chutí. V té je cítit čokoláda, karamel a exotické ovoce. Závěr je krátký, ale intenzivní.

Plantation Barbados Grande Reserve se od ostatních rumů odlišuje tím, že se po dozrání nechává ještě uležet ve Francii, v sudech po koňaku. Je velice jemný a lehký, s příjemným sladkým závěrem.

Plantation Guatemala & Belize Gran Anejo vyniká příjemnou sladkou chutí s tóny vanilky, kakaa, dřeva, kávy a ořechů. Tento blendovaný rum zraje minimálně 3 roky v Guatemale a následně putuje dozrát do Francie, kde se ukládá do sudů po koňaku.

Plantation Xaymaca Special Dry má velmi složitou vůni. V jednotlivých vrstvách se postupně odhalují lehce kouřové a masité tóny, náznaky ovoce a později také vanilka, flambovaný banán, hořká pomerančová kůra a zralý ananas. Chuť je květinová, suchá, plná hrušek, bílého hroznu, meruněk, jablka, kokosového mléka a ořechů.

Plantation XO má velice jemnou, ale plnou chuť tropického ovoce s náznaky vanilky, kokosu a citrusových plodů. Závěr je sladký až medový.

Do vašeho baru doporučujeme