Dzama Vieux Vanilla Rhum 0,7LZobrazit větší

Dzama Vieux Vanilla Rhum 0,7L

0,7L / 43%

Dzama Vieux Rum Vanilla zraje v sudech z francouzského limusínového dubu, ve kterých dříve zrála místní whisky. Po přičichnutí ve sklenici ucítíte aroma po tabáku, vanilce a santalovém dřevu.

Více informací

1 199 Kč s DPH990,91 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Dočasně vyprodáno

Zboží je u všech našich dodavatelů dočasně vyprodáno. Termín opětovného naskladnění není znám. V případě zájmu je možné zboží předobjednat.

Více informací

Dzama Vieux Vanilla Rum je specifický osobitě balený madagaskarský rum vyráběný na malém ostrůvku Nosy Be (v překladu paradoxně - "Velký ostrov"). Cukrová třtina používaná k výrobě celé rodiny Dzama rumů roste v unikátních podmínkách na vulkanickém povrchu a přitom v panenské přírodě, díky čemuž jsou Dzama rumy tak odlišné od ostatních. Dzama Vieux Rum Vanilla zraje v sudech z francouzského limusínového dubu, ve kterých dříve zrála místní whisky. Po přičichnutí ve sklenici ucítíte aroma po tabáku, vanilce a santalovém dřevu. Chuť Dzama rumu Vanilla se odvíjí od jeho stáří, protože při výrobě je dovnitř lahve přidána vanilka (což poznáte podle tmavého proužku v lahvi na obrázku), která v průběhu času uvolňuje stále více své chuti, takže starší verze rumu jsou vanilk

Do vašeho baru doporučujeme