Ceylon Arrack se vyrábí pouze z přírodních ingrediencí, mezi kterými vyniká především kokosový květ. Aroma je kokosové, podpořené jemně kořeněnou vůní skořice a karamelu. Chuť je mírně sladká, ovocná, kokosová a jemně pikantní. Rum zraje v sudech z místního dřeva stromů halmilla.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Rum Ceylon Arrack vyrábí palírna Rockland Distilleries na Srí Lance. Obsahuje pouze přírodní suroviny, žádné umělé látky. Jeho zvláštností je, že se vyrábí z kokosového květu a zraje v sudech z místního dřeva stromů halmilla. Ceylon Arrack se nejdříve vyráběl pouze pro královskou rodinu na Srí Lance, později se začal exportovat do celého světa. Má barvu světlého jantaru. Aroma je kokosové, podpořené jemně kořeněnou vůní skořice a karamelu. Chuť je mírně sladká, ovocná, kokosová a mírně pikantní. Rum je elegantní, jemný a suchý. Je velmi oblíbený mezi barmany i kuchaři, původně se využíval jako základ pro punč.