A.H.Riise XO Thin Blue Label Rum 0,7LZobrazit větší

A.H. Riise XO Reserve THE THIN BLUE LINE Denmark 0,7L

0,7L / 40% / Dárkové balení

A.H.Riise XO Thin Blue Label Rum je tenká modrá čára, která je velmi speciální edicí. Tento speciálně vyvinutý rum vzal své jméno od dánské asociace Thin Blue Line, která poskytuje podporu dánským policistům, kteří během let služby utrpěli zranění, ať už fyzicky nebo duševně. Pokud policejní úředník zaplatil nejvyšší cenu, pak sdružení nabízí podporu pro nejbližšího příbuzného.

Více informací

1 299 Kč s DPH1 073,55 Kč bez DPH

Dopravné: od 99Kč

Dostupnost: Do týdne

Více informací

A.H.Riise XO Thin Blue Label Rum je tenká modrá čára, která je velmi speciální edicí AO Riise's XO Reserve. Tento rum byl smíchán na počest a podporu dánské policejní síly. Tento speciálně vyvinutý rum vzal své jméno od dánské asociace Thin Blue Line, která poskytuje podporu dánským policistům, kteří během let služby utrpěli zranění, ať už fyzicky nebo duševně. Pokud policejní úředník zaplatil nejvyšší cenu, pak sdružení nabízí podporu pro nejbližšího příbuzného. Jedná se o směs prvotřídního rumu ze Západní Indie a Střední Ameriky, kde destiláty používané k výrobě tohoto aromatického jantarově zbarveného zlata jsou až 21 let staré.

Ve vůni je cítit kůže, mořský nádech s tónem bylin. Chuť je intenzivní , s vyváženou směsí vanilky, karamelu, žlutého ovoce a bylin. V zakončení cítíme sušený tanin v kombinaci s kůží a tabáku.

Do vašeho baru doporučujeme