Palírna Roner sází při výrobě Roner Gin Z44 na šetrnou destilaci. Rostlinné látky, jako jsou jalovcové bobule, řebříček, koriandr, pomerančová kůra a semena kardamomu, se macerují za studena po dobu 12 hodin. Poté se přidá esence z borových šišek. Díky svému svěžímu, intenzivnímu a téměř mentolovému tónu si jej můžete vychutnat buď čistý, nebo jako gin s tonikem.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Sklizeň šišek je velmi pracná a stále vyžaduje skutečnou ruční práci. Stromy rostou na svazích Weisshornu v Jižním Tyrolsku. Sbírají se ručně ze švýcarské borovice. Kromě toho jsou zde další byliny a květiny z alpské oblasti. Jeho esence je destilována v malém měděném destilačním přístroji. Cítit můžete květinové tóny jalovce i bylinné vůně jalovce, které jsou doplněny řebříčkem, ale i fialkou a kořenem hořce.
Optimální teplota pití je 11 °C až 12 °C