Ochucené "Flavoured" rumy jsou rumy dochucené ovocem, kávou či čokoládou. Pokud hledáte sladký rum, je toto kategorie pro vás. Mívají snížený obsah alkoholu a jsou chuťově sladké. Příchutím ochucených rumů se meze nekladou, nejčastěji se používají citrusy, kokos, mango, banán, ale i čokoláda nebo káva. Ochucené rumy se výborně hodí do specifických koktejlů, kterým dodají svou ovocnou chuť.
Espero Creole Coconut & Rum je ideální pro milovníky kokosové příchutě. Tento tmavý rumový likér kombinuje to nejlepší z mladého dominikánského rumu z melasy s vydatnými přírodními tóny zralých kokosů.
Riviere du Mât využívá know-how svých předků na Arrangé Rums a vytváří novou řadu dostupnou ve čtyřech variacích. Míchá se z rumu Riviere du Mât, infuzí například vanilkových lusků, kokosu, ananasu a jiného tropického ovoce, vybraných koření. Riviere Du Mat Arrangé si můžete vychutnat čistý nebo...
Belmont Estate Gold Coconut je intenzivně sladký rum s přídavkem přírodních kokosů. Jedinečný charakter rumu vytváří kokosový ořech, který se přimíchává přímo do destilátu a vytváří bohatou chuť, která navodí tu správnou tropickou náladu.
Likér Chamarel je perfektní směsí prémiového rumu vyrobeného z čisté šťávy cukrové třtiny a přírodního kokosového extraktu. Pro dokonalé propojení chutí se tento likér nechává 3 měsíce zrát.
Pokud milujete tropickou chuť kokosových ořechů, pak se tento rum značky Dead Man's Fingers stane vaším oblíbencem. Překvapí chutí šťavnatého manga, rozinek, tekutého karamelu, kokosového ořechu a mírnou stopou limetkové kůry. Harmonický dojem dotváří závan vanilky a špetka hřebíčku.
Takamaka Koko je exkluzivní seychelský kokosový rumový destilát, který strčí do kapsy i oblíbený likér Malibu. Vyznačuje se plnou kokosovou příchutí, která ovšem není příliš sladká.
Brinley Gold Shipwreck Coconut je ručně vyráběný rum, do kterého se přidávají pouze přírodní ostrovní kokosové ořechy. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.