Ron Zacapa Centenario Solera ETIQUETA NEGRA 23yo 0,7L, 43%, -DB-
Ron Zacapa pochází ze stejnojmenného města ležícího na východě Guatemaly. Cukrová třtina na jeho výrobu roste na plantážích situovaných na jihozápadě země, a to na úrodné vulkanické planině Retalhuleu. Pro výrobu rumu Zacapa se využívá pouze tzv. panenský třtinový med, který tvoří šťáva z cukrové třtiny po prvním lisování.
Ron Zacapa pochází ze stejnojmenného města ležícího na východě Guatemaly. Cukrová třtina pro jeho výrobu roste na plantážích situovaných na jihozápadě země, a to na úrodné vulkanické planině Retalhuleu. Pro rumy Zacapa se využívá pouze tzv. panenský třtinový med, který tvoří šťáva z cukrové třtiny po prvním lisování. Ta následně prochází procesem kvašení, pro který jsou využívány speciální kvasinky získané z ananasu. Rumy Zacapa se poté nechávají zrát starou španělskou metodou solera vysoko v horách, ve výšce kolem 2 300 m n. m.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum |
---|---|
Hmotnost: | 1.33 kg |
Hlavní kategorie: | Rum |
Značka: | Zacapa |
Země původu: | Guatemala |
Dárkové balení: | Dárkové balení |
Doba zrání: | 23yo |
Druh rumu: | Tmavé rumy |
Stupeň lihovitosti: | 35 až 45% |
Velikost lahve: | Standardní lahve |
Obsah alkoholu: | 43% |
Objem: | 0.7L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.